Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok és nők! Ti mit szólnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és nők! Ti mit szólnátok, ha olyan fiú udvarolna nektek, akinek csak 10 osztályos végzettsége van?

Figyelt kérdés
Tehet megvan neki a 8 osztály és arra még 2 középiskolai (nem érettségi és nem szakmunkás, csak simán a 9. és 10. osztály). Középfokon tud angolul, van neki rendes munkája, autója is (ugyan 8 osztály az elvárás a munkakörében, de jól keres és legalább nem lop, nem egy senkiházi). A kérdést azért tettem fel, mert sajnos nálam ez a helyzet. Azért hagytam abba az iskolát, mert családi körülmények miatt nem ment volna a tanulás. Egyedül élek, 22 éves vagyok, ráadásul már szüleim sincsenek. Törekszem azért a továbbtanulásra, de inkább csak a nyelvek terén. A kérdést azért tettem fel, mert ugyan volt már jó pár barátnőm, de de majdnem mind főiskolára járt és egy kicsit zavart, illetve nem mertem bevallani nekik, hogy csak 10 osztállyal rendelkezem.
2013. júl. 3. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Azt, hogy "jól fog jönni az a szociális segíjke"
2013. júl. 3. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, ha ezek mellett értelmes és tájékozott vagy (:
2013. júl. 3. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha értelmes, helyes vannak tervei, akkor ettől még nem zavarnám el.. Az viszont biztos, hogy rábeszélném, kérném, hogy törekedjen befejezni a sulit..
2013. júl. 3. 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Én őszinte leszek: engem zavarna. Lehet, hogy aranyos vagy, megvan egy általános műveltséged, nem a szüleiddel élsz, van munkád...de én még baráti körben sem keresem az unintelligens emberek társaságát.

Bár, ez megint olyan kérdéskör, hogy attól még, hogy valakinek diplomája van, nem jelent semmit, lehet ősbunkó is :(

Én azt nézném ebben az esetben, hogy mennyire tudok kommunikálni Veled, mennyire van tág látóköröd, és kifejlett világnézeted...véleményed...stb.

2013. júl. 3. 17:21
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Ha őt nem zavarná, hogy nekem meg két diplomám van, akkor engem nem érdekelne. (Persze emellett nálam nagyon fontos elvárás, hogy intellektuálisan le tudjon kötni, de ez a diplomásoknak sem mindig megy, hiszen nem végzettség, hanem tájékozottságfüggő. De ettől az oldaltól most tekintsünk el.)

De a tapasztalat azt mutatja, hogy a férfiakat zavarja, ha alacsonyabb a végzettségük vagy akár a fizetésük, és ez komoly kisebbségi érzést vált ki, súlyos konfliktusokat okozva.

2013. júl. 3. 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem senkit nem zavar hogy 2 diplomád van, attól még simán lehetsz értelmes ember... :)
2013. júl. 3. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem zavar, ha egy hullámhosszon vagyunk, stb. Fentebb már leírták.

Viszont annak nem örülnék, ha csak sok idő elteltével vallanád be, hogy 10 osztályod van. Vagy netán szóba kerülne az érettségi, különféle sulis dolgok és füllentenél valamit.

Ha valaki megszeret, akkor így is fog szeretni. Ha meg így nem kellesz, akkor jobban is jársz, mert nem ő álmaid nője.

2013. júl. 3. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Mivel a diplomás nők kb 90%-a buta, ezért mindegy.

Intellektuálisan lekötni. Pff. Komolyan mondom, minél magasabb a végzettsége egy nőnek, annál primitívebb.

2013. júl. 3. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom, de engem is zavarna, bizonyos szinten. Már ha emiatt problémáznál, és folyamatosan látnám az esetleges negatív eredményeit.

Egy példa, saját életből: jártam egy pasival, aki 3 éves középiskolát végzett (én egyetemre járok), és fizikai munkával látja el magát. Nem problémáztam ezen, az elején, hiszen rendesnek, okosnak, műveltnek tűnt. Az zavart, hogy a helyesírásra nem figyelt oda, de mint látom, nálad nyilván nem probléma ez. DE idővel jött a folyamatos panaszkodás a főnökéről, hogy milyen kevés pénze van, hogy én milyen sokba kerülök neki (ennek ellenére sosem engedte, hogy én hívjam meg valamire, és azért is külön veszekednem kellett, hogy legalább magamnak fizessek valamit), hogy mennyi baja van a számlákkal, és hasonlók. Egyszerűen zavaró volt, hiszen én átlag-középosztálybeli egyetemistaként nem éppen erre vágyom a barátomtól, hogy ilyesmiről panaszkodjon. Persze, elmondhatja, ha gondja van, de ne állandó jelleggel tuszkolja az orrom alá, hogy ő bizony csóró. (nem emiatt lett később vége, a sza.rházi szeretőt tartott egy hónapig)

Na, de amit a tapasztalatomból ki lehet szűrni: engem igazából kicsit zavarna, de nyilván együtt tudnék vele élni, sőt, teljesen meg is tudnék erről feledkezni- amennyiben te nem nyafogsz miatta folyton, és te magad elfogadod a helyzeted, akkor nyilván én sem problémáznék emiatt. Persze támogatnálak, ha a továbbtanuláson gondolkodnál, de nem erőltetnék semmit. Amennyiben intellektuálisan körülbelül egy szinten vagyunk.

Remélem nem lett túl zavaros, és majdnem használható választ kaptál tőlem :D

2013. júl. 3. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én példám. Egyetemet végeztem, 2 nyelvvizsgám van + 2 másik nyelven is beszélek, 30-as éveim közepén fejeztem be a tanulmányokat, és 10 évig tanítottam. 10 évig éltem egy nálam sokkal műveltebb és nagyon okos férfival, a kapcsolatunk nagyon jó volt. A jelenlegi férjem 8 általánost végzett, csak az anyanyelvén beszél, most várjuk a kisbabánkat, és nagyon boldog vagyok vele. Konklúzió: nem a végzettség számít egy kapcsolatban, hanem az, hogy milyen ember vagy.
2013. júl. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!