Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vert át ilyen mocsok módon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vert át ilyen mocsok módon?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja ismerkedtem egy férfivel, és most teljesen becsapva érzem magam...

Először csak szemeztünk, aztán bókolgatott, beszélgettünk, és számot is cseréltünk.

Írt sms-eket, felhívott többször, és én is ezt igyekeztem viszonozni.

Mindig hangsúlyozta, hogy mennyire szimpatikus vagyok neki, meg hasonló kedves dolgok.

Tudta, hogy én is mit gondolok róla, mit érzek iránta.

Aztán tegnap is találkoztunk, és hát kicsit jobban belemerültünk a csókolózásba, és szeretkeztünk is.

Miután megtörtént 2x is, még beszélgettünk, de bár ne tettük volna...

Mondja nekem, hogy ő nem érez semmit irántam, és reméli, hogy én sem őiránta, és ne is legyenek érzéseim se.

Teljesen leforráztak ezek a szavak, és olyan becsapottnak, megalázottnak éreztem magam.

Tudta nagyon jól, hogy nekem érzelmek nélkül nem megy a szeretkezés.

Mégis mire volt ez jó?

Miért tette ezt velem?

Hogyan lépjek túl ezen?

2013. júl. 3. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Oké de basszus, minek kell ezt megkérdezni??

Nyilván szexelni akart. Na. Ezt magadtól is tudod.

És semmi extra túllépési technika nincs, az élet megy tovább....

2013. júl. 3. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert a farka után ment, látta rajtad hogy könnyen megkaphat.
 3/9 Zakathol ***** válasza:
Könnyű préda vagy. Valószínűleg megérdemelted.
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de 1 hónap alatt beadtad a derekadat?

Így azért nehezen tudod kiszűrni a gyökereket, akik csak arra mennek, hogy megdöntsenek.

Hidd el nekem, ha azt éreztetted volna vele, hogy "küzdenie kell", akkor valószínűleg lekopott volna.

A másik dolog, hogy az érzéseidet korán ne add ki magadból, mert egyrészt nagyon jó lekoptató szöveg, hogy én nem érzek úgy irántad mint te, másrészről pedig lehet elriasztottad azzal, hogy ilyen korán már ilyen szinten érzel iránta, amikor Ő még nem tart ott.

2013. júl. 3. 16:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Egy hónap után könnyű préda lennék?

Hát köszönöm, ez igazán kedves tőletek.

Nekem pedig elfelejtette említeni, hogy csak szexelni akar, mert én úgy emlékszem, kapcsolatról beszélt.

2013. júl. 3. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
z egy hónapnak azért elégnek kell sztem lennie. Egyszerűen gyökér a fazon.
2013. júl. 3. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem azon múlik, hogy mennyi idő után feküdtél le vele sajnos vannak ilyen férfiak, vszinű te nem tudod ezeket a dolgokat olyan jól kiszűrni.
2013. júl. 3. 16:14
 8/9 belbolyhocska ***** válasza:
Férfi.. Ő tipikusan az a fajta, akit szidni szoktak a nők. A z elejétől kezdve csak le akart fektetni, de tudta, hogy mivel éri ezt el. Ezekkel a kedveskedéseivel csavarta el a fejed. Szerintem minden nő életében 1x átesik ezen. Túl leszel rajta 1-2 hét alatt simán, csak a barátnők kellenek hozzá. Kitartás! ;)
2013. júl. 3. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:

egyetértek az utolsó válaszolóval.

amúgy meg elég rossz emberismerő vagy, egy kicsit sem tűnt fel, hogy ilyen? ezt nem bántásként mondom, én is az voltam, de már jobban odafigyelek erre.

2013. júl. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!