Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szerettek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szerettek egy olyan fiún aki mocsok veletek szembe?

Figyelt kérdés

Az egyik haverom beleszeretett egy lányba. A lánynak van egy barátja, de szemmel láthatóan nem boldogak. A srác nagyon tapintatlan a lánnyal, állandóan veszekednek, többszőr meg is csalta. A haverom minden alkalommal(szülinap,névnap) virággal felköszöntötte, állandóan mellette volt, mikor szakított a lány a barátjával akkor hitegette a haveromat, hogy Ő is érez vmit iránta, utána rá két napra megint kibékült a barátjával.

Lányok!Én nem értem, hogy egy ilyen fiú mit tud nektek adni, hogy állandóan vissza akartok menni? Több ilyen esetet is tudok, hogy a fiú rosszul bánik a lánnyal a lány mégis utána fut. Lényeg, hogy több ilyen eset is van.

A fiú 20 a lány 17.

2010. jan. 17. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos van aki a régi emlékek, érzelmek miatt nem tudja elengedni a párját, még akkor sem ha az nem úgy viselkedik vele ahogy kéne. Idővel minden iylen lány ráeszmél erre, csak van aki túl későn.
2010. jan. 17. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:

én 3x jöttem össze ugyanazzal a fiúval, mert annyira szerettem őt...harmadszorra persze kihasznált...

utána már teljesen elment tőle a kedvem...

2010. jan. 17. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Te magad írtad le a választ:

Lány 17 Szerelmes tini tudod neked sem volt határ akármilyen rosz is volt másnap elfelejtetted és csak a szerelem fűtött.A barátod meg bolond ha fut a csaj után.Legyenek simán barátok mondja meg neki ,hogy most utoljára vigasztallak emiatt a bolond srác miatt legközelebb fel is út le is út.Persze úgyis beengedi és megvigasztalja ,de valahogy rá kell venni a csajt ,hogy lassan fogy a türelem.

2010. jan. 17. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
hidd el én sem értem,pedig elég hasonló cipőben járok a lánnyal.most is megcsalt.mégis szeretem :(.
2010. jan. 17. 19:56
 5/6 A kérdező kommentje:
szerintem megalázó, de gondoltam, hogy a lányok tudnak egy pár logikus magyarázatot adni.
2010. jan. 17. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
sok lány szereti ha megalázzák,ez jó nekik,tisztelet a kivételnek
2010. jan. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!