Miért ilyen mocsok nehéz ismerkedni?
nemtudom én ismerkedni tök jol tudok meg közvetlen vagyok és emlékszem Péter Szabó Szilvivel is ugyanugy el tudtam dumálni nyálcsorgatás nélkül, mint ahogy egy csövessel is undorodás nélkül.
Ne görcsölj, mert semmi negativ nem érhet ha magabiztos vagy. :)
Totál jellemfüggő. Fentebbi válasz, a Nox macás példás feltételezhető,hogy egy tökéletes személyiség ilyen téren. Az ilyeneknek állati egyszerű, és már a félsiker megvan.
Azok akik nem ilyenek, akik nem jó kommunikálnak szóban, akik nem tudnak oldódni, akik zavarban vannak ,mert az agyuk így reagál, azoknak egy vért köpsz féle kínkategoria az egész. Nekem is az. Útálok is ismerkedni, soha nem is szoktam. MErt számomra ez egy vizsgadrukk stresszfaktor.
Ilyen hozzáállással kár is belefogni. Ezt a nők kiszimatolják, és rühelleni fognak, mert merevnek tartanak. Ugyanúgy ahogy a kóborkutya is megérzi, ha fosol tőle. Ezek ugyanígy csinálják. S leszarnak.
Szóval személyiségfüggő az egész, hogy könnyű, vagy nehéz -e. Sejthető,hogy szarul szocializálódhattál.
azok akik zárkózottak, akik nem tudnak mások felé nyitni, mert a személyiségfejlődésük során ez a "készség" képesség" nem alakult ki szinte ösztönszintűvé bennük, pl bennem is, azoknak ez az egész nem nagyon megy, hogy ismerkedés, főleg az ellenkező nemmel, mivel ezek a nők teljesen más bánásmódot, gesztusrendszert, hozzáállást igényelnek sajnos. Rühellem én is az ilyen szituációkat.
lehet kontrolállni az ilyet. Emlékszem kis p*csös koromban ha egy cicisebb lány megszólitott akkor makogtam valamit és probáltam megam jelzölápának álcázni.
Aztán rájöttem, hogy szinész sosem leszek ezért elkezdtem önmagamat adni. És onnantol sinen volt minden.
Mindez csak gykaorlat kérdése ileltve az, hogy lássák rajtad, hogy nem szerepet játszol hanem Te állsz elöttük.
Azért nem olyan megfontolandó szerintem sem ez az add önmagad duma. Én ha önmagamat bemutatkoznám neki /önző, önimádó,gátlásos, kényszerbeteg,antiszociális, hímsoviniszta, gyerekrühellő, depresszív, agresszív, sose jó hangulatú, örökös pesszimista/ akkor bizonyára nem nagyon érdeklődne két percnél tovább.
Fel kell tehát tudni fogni, hogy vannak olyan jellemű emberek, akiknek ez a szarság nem való,hogy ismerkedés.
No pozitív kisugárzás. Ha meg szinészkedsz, az olyan, mintha állandóan külfőldi nyelven kéne dumálni. Idegesítő, zavaró,hogy állatira oda kell koncentrálni minden szóra,hogy mit beszélsz, egy idő után belefáradsz, nem is lesz kedved se hozzá. Még ha folyékonyan hazudsz, akkor is elbaszod valamikor. Meginogsz, és kínos.
Valóban, én sem ismerkedek ilyen személyiséggel, semmi kedvem hozzá. Kiválló személyiség a legalapabb alapkövetlemény ebben az egész szarságban, mivel pofára megy az egész. Ha nem tudsz jópofát vágni, magabiztossággal, akkor kampó! lehetsz te akármilyen menő egyébként.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!