Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányoktól kérdezem. Hol szoktatok ismerkedni, ha komoly kapcsolatot kerestek?
Hát én úy csináltam, hogy nem próbáltam meg összejönni senkivel :D
Tényleg mindenkit elutasítottam, és egy éven belül két pasi lett belém fülig szerelmes.
Lehet épp azért, mert imonált nekik, hogy tudták, hogy biztos nem kaphatnak meg, nem tudom. (na de aztán mindkettővel jártam)
Viszont 2 éve járok egy olyan fiúval akit 6éve ismerek, és jártunk is már régebben.
Lehet, sablon, de én szórakozóhelyen ismertem meg anno a párom, 8 éve. A 8-ból 1.5 évig külön voltunk, aztán mégiscsak újra összejöttünk. Nincs tuti recept rá.
24L
net,suli,mittudomén,ahol mások megtalálnak. Felhagytam azzal,hogy elmegyek külön csak azért valahova,hogy ismerkedjek ilyen céllal. Minél jobban hajszolom,hogy legyen valakim,annál inkább elkerül a "szerencse" :D Ahogy épp jön.:)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!