Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában miért van ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában miért van ennyi ribi? Mostanában a csajokat is csak a basz. ás érdekli és komoly kapcsolatot nem akarnak? Többi lent!

Figyelt kérdés

Havrjaim mesélik bár én is tapasztalom hogy csajokat akár 1 éjszaka alatt ágyba lehet vinni..Hverom mesélte elment valami házibuliba a csaj még besem volt rugva,haverom elment wc-re a csaj pedig utánna.Beállt mellé és letólta a bugyját,megkérdezte haveromat nincs e kedve dugni egyet,persze volt:D

Ki vitte az erkélyre és máséfl órán keresztül dugta a csajt.Rengeteg ilyen sztorit ismerek és velem is megesett a dolog,persze ezzel nincs baj mrt néha jól jön az ilyen kis kaland:D,de így hogyan alakítson ki az ember normális kapcsolatot ha már a csajokat is csak a baszás érdekli és mondjuk a szerelem nem?Persze vannak normális csajok én is tudom,csak a normális az már foglalt éppenséggel..

2012. aug. 27. 15:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hú ez ilyen könnyen megy. Látszik hogy már túl öreg vagyok ehhez.

24L

2012. aug. 27. 15:38
 2/14 A kérdező kommentje:

ma 15:38

Teljesen mindegy a korodbeli csajoknál is tapasztaltam ilyet..azt gondoltam minden frankó aztán kidrült hogy csak pár dugást akar.Most mit mondjak erre?:)Nem általánosítani akarok félre értés ne essék.És nem is 18 éves suttyó vagyok.

2012. aug. 27. 15:42
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem is mert egy 29 éves suttyó vagy! ;)
2012. aug. 27. 15:43
 4/14 anonim ***** válasza:

"Hverom mesélte"

Ja, én is mesélhetek neked hasonlót, attól még nem lesz igaz. De hencegni pont jól lehet ilyesmivel. Szerintem a haverod még nőt nem látott meztelenül.

2012. aug. 27. 15:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Néhány rossz példából általánosítasz.... nincs értelme. A világ gáz, és néhány csaj is... de messze nem mind. A többség továbbra is normális!
2012. aug. 27. 16:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Tényleg ez van mostanság, ha bejössz nekik egy szò és már lehet vinni...
2012. aug. 27. 16:21
 7/14 anonim ***** válasza:
érdekes.én nem vagyok ilyen és szabad vagyok, 2 barátnőm sem ilyen és nekik sincs barátjuk,viszont a másik barátőnm aki gyakorlatilag tényleg összefekszik azzal aki kicsit is jól nézki, folyton körlzsongják.most akkor ki a hülye??
2012. aug. 27. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:

te vagy felháborodva?:-D

"Rengeteg ilyen sztorit ismerek és velem is megesett a dolog,persze ezzel nincs baj mrt néha jól jön az ilyen kis kaland:D"

gondolkozz el,hogy mi nem tetszik és hogy temilyen vagy!

2012. aug. 27. 16:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Amit a haverok mesélnek azt oszd le kettővel és vonj le belőle 10-et. Ha negatív akkor az 0.

Egyébként rám is jellemző, hogy a bulikban részegen is 1,5 óráig reszelek. Naná :D

Azért van, mert így jó nekik. Neked mi közöd hozzá?

2012. aug. 27. 16:37
 10/14 A kérdező kommentje:

ma 16:37

Az a közöm hozzá hogy ha a legtöbb csaj ilyen akkor én hiába szeretnék normális tartós kapcsolatot kialakítani..ennyi

2012. aug. 27. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!