Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért van ennyi ribi? Mostanában a csajokat is csak a basz. ás érdekli és komoly kapcsolatot nem akarnak? Többi lent!
Havrjaim mesélik bár én is tapasztalom hogy csajokat akár 1 éjszaka alatt ágyba lehet vinni..Hverom mesélte elment valami házibuliba a csaj még besem volt rugva,haverom elment wc-re a csaj pedig utánna.Beállt mellé és letólta a bugyját,megkérdezte haveromat nincs e kedve dugni egyet,persze volt:D
Ki vitte az erkélyre és máséfl órán keresztül dugta a csajt.Rengeteg ilyen sztorit ismerek és velem is megesett a dolog,persze ezzel nincs baj mrt néha jól jön az ilyen kis kaland:D,de így hogyan alakítson ki az ember normális kapcsolatot ha már a csajokat is csak a baszás érdekli és mondjuk a szerelem nem?Persze vannak normális csajok én is tudom,csak a normális az már foglalt éppenséggel..
Hú ez ilyen könnyen megy. Látszik hogy már túl öreg vagyok ehhez.
24L
ma 15:38
Teljesen mindegy a korodbeli csajoknál is tapasztaltam ilyet..azt gondoltam minden frankó aztán kidrült hogy csak pár dugást akar.Most mit mondjak erre?:)Nem általánosítani akarok félre értés ne essék.És nem is 18 éves suttyó vagyok.
"Hverom mesélte"
Ja, én is mesélhetek neked hasonlót, attól még nem lesz igaz. De hencegni pont jól lehet ilyesmivel. Szerintem a haverod még nőt nem látott meztelenül.
te vagy felháborodva?:-D
"Rengeteg ilyen sztorit ismerek és velem is megesett a dolog,persze ezzel nincs baj mrt néha jól jön az ilyen kis kaland:D"
gondolkozz el,hogy mi nem tetszik és hogy temilyen vagy!
Amit a haverok mesélnek azt oszd le kettővel és vonj le belőle 10-et. Ha negatív akkor az 0.
Egyébként rám is jellemző, hogy a bulikban részegen is 1,5 óráig reszelek. Naná :D
Azért van, mert így jó nekik. Neked mi közöd hozzá?
ma 16:37
Az a közöm hozzá hogy ha a legtöbb csaj ilyen akkor én hiába szeretnék normális tartós kapcsolatot kialakítani..ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!