Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért van ennyi ribi? Mostanában a csajokat is csak a basz. ás érdekli és komoly kapcsolatot nem akarnak? Többi lent!
Havrjaim mesélik bár én is tapasztalom hogy csajokat akár 1 éjszaka alatt ágyba lehet vinni..Hverom mesélte elment valami házibuliba a csaj még besem volt rugva,haverom elment wc-re a csaj pedig utánna.Beállt mellé és letólta a bugyját,megkérdezte haveromat nincs e kedve dugni egyet,persze volt:D
Ki vitte az erkélyre és máséfl órán keresztül dugta a csajt.Rengeteg ilyen sztorit ismerek és velem is megesett a dolog,persze ezzel nincs baj mrt néha jól jön az ilyen kis kaland:D,de így hogyan alakítson ki az ember normális kapcsolatot ha már a csajokat is csak a baszás érdekli és mondjuk a szerelem nem?Persze vannak normális csajok én is tudom,csak a normális az már foglalt éppenséggel..
Nem értelek. Azt írtad neked is jól jön a "kis kaland:D".
De a lányoknak meg tilos?
Tényleg ilyen hülye vagy?
Kár...
ma 16:35
Én olyan vagyok hogy kifogtam már kb 6 ilyen csajt.Abból egyszer használtam ki a lehetőséget a többit mind elküldtm a pi.csába..hát ilyen vagyok.Ha ilyen olyan lennék akkor kihasználtam volna mindegyik lehetőséget,de nem tettem!Vagy is 1-et,mert akkor kicsit részeg voltam.De ezek a csajok nem voltak részegek ez a durva az egészben.Bár az sem indok arra hogy 1 óra ismertség után leszopjuk egy idegen farkát..lehet én vagyok maradi.:D
Nem maradi vagy hanem álszent :)
Kettős mérce :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!