Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petra199 kérdése:
Szerintetek ha talizni akar akkor meg mondjam neki hogy komoly kapcsolatot szeretnék?
Figyelt kérdés
Szóval voltam buliba múlthéten meg ismerkedtem egy aranyos, helyes sráccal. Táncoltunk beszélgettünk aztán meg csókolt. Utána nem találtam biztos hazament, nagyon meg tetszett meg kerestem és be jelöltem.Rám írt nagyon örült nekem,és tegnap nem beszéltünk de írt nekem alig várja hogy beszéljünk,csak félek mert kicsit nyomulós volt.2012. ápr. 26. 16:59
1/4 Advocatus Diaboli válasza:
Nem kéne megismerni előtte?
2/4 A kérdező kommentje:
De úgy gondoltam mielőtt taliznánk meg kérdezem tőle komolyan gondolja e,mert a bulikban megismerős dolgokból lehet csak 1 éjszakás kapcsolatot szeretne,én meg abban nem vagyok partner:)
2012. ápr. 26. 17:10
3/4 Advocatus Diaboli válasza:
Bocsi, arra gondoltam, hogy tudod, ilyen kis barátkozós időszak. Olyan 1-2 hét. Aztán utána, jöhet aminek kell:P
4/4 A kérdező kommentje:
most találkozni akar velem majd jövőhéten:) majd meg látjuk mi lesz:DD nem gondolok rosszra :P
2012. ápr. 26. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!