Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jo fiatalon elkezdeni a komoly kapcsolatot? Ertem en 17-18 evesen? Vagy akar meg korabban?
es volt mar olyan lany/fiu akinek csak egy szerelme volt,es azzal ossze is hazasodott?nem banta meg hogy nem tombolta ki magat?
nem vagyodott idosebb korabban masra?
18 voltam amikor összejöttem egy lánnyal.
Hat évet jártunk...
Minden ok volt, de nem éltünk korábban eleget.
Szétmentünk.
anyám és apám elsők voltak egymásnak és még mindig együtt vannak...anyám 16 volt apám 21. most 36 és 41 évesek. én 14 vagyok és fél éve van barátom:)
Ł
Ez egyénfűggő valakinek igen, megéi valakinek nem.
Nos bocs tudom,hogy nem segítettem vele sokat.
Szerintem is egyénfüggő. Érettségtől, igényektől függ, aki nem akar "tombolni" meg kiélni magát (pl én) annak akár a 14 évesen elkezdett kapcsolata is lehet tartós. Bár ahogy írtam ez érettség, és nem pedig életkor kérdése.
19/F
16 vagyok és én vágyom a komoly kapcsolatra csak még nem jutottam el senkivelse addig hogy sikerüljön is de hogy egy szerintem bölcs csapattol idézzek:
"Jobb egy életre 1 társ, mint hetente 19 partner"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!