Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy szex kapcsolatba?
Regen is talalkoztam vele akkor o irt ram.
De azota elfelejtett allitolag.
Nekem egyiknap beugrott es bejeloltem fbn.
Elkezdtunk beszelgetni es ugy vettem eszre hogy kellek neki mint baratno jelolt...
De utalgatott szexre is mar akkor...
Aztan a napokban talalkoztam vele.Furcsa volt vegig ...nagyon keveset beszelt
Aztan mikor hazajottem elkezdtunk fbn beszelni es megirta hogyvaz elejen akart engem nagyon de mar csak baratkozni akar vagy annal kicsivel tobbet...elkezdett utalgatni a szexre...
Most mit csinaljak?
Belemenjek szex kapcsolatba ha en lehet hogy tobbet erzek iranta??
Egyaltalan mi valtozhatott meg benne?!
Azt mondja azert nem akar kapcsolatot mert most nem fer bele az idejebe.. nem lenne ideje ram.Mit csinaljak?
"Belemenjek szex kapcsolatba ha en lehet hogy tobbet erzek iranta?? "
Emiatt ne. Csúnya pofáraesés lesz a vége, ha elkezdesz többet érezni.
Ja meg azt is hozzatette hogy
"ismerjuk meg egymast aztan kesobb kitudja mi lesz"
ha kefélhetnéked van,akkor miért ne? Laza kötetlen kapcsolat felelősségek nélkül? Legjobb.
Azt viszont mondogasd magadnak mikor taliztok,h "csak sex,csak sex". Mert ha szerelmes leszel,megszívod!
Akkor most elmesélem az én sztorimat.
Hasonló volt az eleje mint nálad, kedves volt,úgy tűnt barátnőnek szeretne. Rengeteget beszélgettünk,majd csak előhozakodott azzal,hogy neki inkább szex kéne.Belementem úgy,hogy többet éreztem,majd szép lassan ebből szerelem lett- a részemről.
Ha már eleve többet érzel nem szabad belemenni. Szenvedni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!