Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valami törvényszerűség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami törvényszerűség?

Figyelt kérdés
Minden szép lány egy idióta p***a akinek kb annyiból áll az élete hogy minden pénteken elmegy inni. Aki pedig normálisan tud viselkedni ő pedig általában az átlagnál is rosszabbul néz ki
2013. júl. 3. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm gyönyörű, csinos, okos, ritkán bulizik, és szűz 20 évesen, szóval nem buta r.banc. :D Több ilyet is ismerek. Az én környezetemben pl. gyönyörű visszahúzódó lányok vannak, akik senkinek nem kellenek, mert szégyenlősek kicsit. Ismerőseim között akik ilyen minden héten isznak meg buliznak, ribi típúsúak, na pont hogy ők csúnyák. Gondolom ezzel akarják ellensúlyozni, vagy nem tudom.
2013. júl. 3. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egoista meg minden...de azért leírom. Én szép vagyok ,még is normális vagyok. Ne általánosíts!
2013. júl. 3. 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Hisszük ha látjuk! Képppeeettttt xD
2013. júl. 3. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor mi van, ha valaki értelmes stb, ugyanakkor szeret bulizni?

Kérdező, szerinted csak normális átlagtól rosszabbul kinéző nők léteznek, meg idióta p***a bulikirálynők?

2013. júl. 3. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts!Én sem vagyok se csúnya,se idi*ta p*cs@,és nem is iszom le magam minden héten!
2013. júl. 3. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ilyen retek ízlésed van, megérdemled, hogy csak ilyenekkel találkozz! :D
2013. júl. 3. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám törvényszerűségnek, csak emberi természetnek.

Egy szép lány nagy önbizalommal rendelkezik. A pasik körülrajongják, és a csaholó férfifalka csak és kizárólag pozitív megerősítést ad neki. Mivel nem éri se kritika, se pofon, a világ közepének érzi magát, nem akar senkinek megfelelni, azt hiszi tökéletes, mert ezt hitetik el vele. A fogalom neve beképzeltség.

Egy kevésbé szép lány sokkal kisebb figyelmet élvez a férfiak részéről. Az ő önbizalma ilyen téren alacsonyabban van, automatikusan megpróbál kompenzálni. Azt hiszi magáról, hogy ő kevesebbet ér, ezért megpróbál extrákat nyújtani, hogy behozza a piaci lemaradást. Ráadásul mivel tudja, mi az a mellőzöttség és önbizalomhiány, ezért toleránsabb és empatikusabb is az embertársaival szemben. Szélsőséges esetben az idekapcsolódó fogalmak az önértékelési zavar és kisebbrendűségi komplexus.

Fordítsuk meg a kérdést: törvényszerű, hogy minden sportos, jóképű férfi paraszt, míg minden kedves, figyelmes srác egy töketlen lúzer? Pontosan ugyanerről van szó itt is. A sikeres férfi eltelik a sikerrel és félistennek hiszi magát, a kevésbé sikeres pedig minden eszközzel igyekszik a kínálkozó alkalomnak megfelelni és megbecsülni azt.

Persze vannak kivételek mindkét irányból. Vannak a szép, jó fej és okos lányok. Na őrájuk többnyire már vigyáz egy okos és ügyes fickó, aki pontosan tudja, mit fogott. Meg persze vannak az ocsmány, mégis egoista csajok, akik csaj szimplán nem fogják fel, mennyire gázak, és gyakorlatilag mindig találnak maguk mellé, egy jólelkű, ám önmagát súlyosan alul értékelő szerencsétlent, aki meg van arról győződve, hogy az Isten lábát fogta meg azzal a nővel, akit egyébként szeneslapáttal akar leütni szinte minden normális ember, aki találkozik vele.

2013. júl. 3. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Most itt mind kivételnek fogja tartani magát, de amúgy 1000-ből 1 kivétel :)
2013. júl. 3. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Tényleg így van, gondolom a csúnya lányok is innáak meg dugatnák magukat mindenféle fiúval, de hát nem tehetik meg. Ellenbe a ritka kivétela szép lányoknál meg már foglalt. Szóval ezért is mondom én, hogy egy prosti is értékesebb a mai tini lányoknál. :)
2013. júl. 3. 22:26
 10/10 anonim ***** válasza:

"gondolom a csúnya lányok is innáak meg dugatnák magukat mindenféle fiúval, de hát nem tehetik meg. "

Nem erről van szó, már hogyne tehetnék meg. Nem létezik annyira ronda nő, hogy 10 perc alatt ne tudnék találni egy-két pasit aki szívesen megcsinálná, szóval ez hülyeség.

Én arról beszéltem, hogy a kevésbé körülrajongott lányoknak kisebb az önbizalma, nem megfelelő az önbecsülése. Bármikor megdugathatná magát valakivel, egyszerűen ő önmagának nem tetszik.

"Szóval ezért is mondom én, hogy egy prosti is értékesebb a mai tini lányoknál."

Az ostoba általánosítás szelleme örökké közöttünk él, nem hagy el minket soha.

2013. júl. 4. 07:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!