Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális vagy nem érdeklem?
Ő tökéletesen úgy "működik" a leírásod alapján, ahogy egy barát teszi. Nyilván ha kettesben vagytok, figyel rád, kedves, de minden normális ember ilyen, ez nem plusz dolog :)
Ha érdekled őt, lépni fog.
Első: nincsenek barátnőim, nem bírom a lányok hisztizését (tudom, rossz lányokat ismerek, de ezen nem tudok változtatni). A fiúkkal járok mindenhová. :) De igen, most, hogy mondod, én is más lehetek olyankor, bár ezt nem tudom magamnak megítélni, észre sem veszem, szóval lehet, hogy ő sem.
Második: Igen, igazad van, de ő nem olyan, mint a többiek, mikor kettesben vagyunk. Igazi úriember, sosem találkoztam még ilyen fiúval, idősebb korosztályból sem. Anyu és apu is le van döbbenve, hogy milyen kedvesen, figyelmesen viselkedik velem. Írhatnék példákat, amiken szerintem te is fennakadnál, hogy hogy tud ilyen lenni egy fiatal fiú, de nem akarom, hogy valaki felismerjen. :D Ezért a viselkedésért érzem úgy, hogy lenne esélyem, mert a többi barátom fele ennyire nem udvarias, kedves velem, még akkor sem, ha kettesben vagyunk.
Általában mindenkinek több személyisége van.
1. haverokkal
2. a családdal
3. otthon
4. olyan személyel aki tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!