Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha az ember semmiféle kapcsolatra nem vágyik?
Nem kell ahhoz barátnő, hogy kefélj egy jót.
Elmégy egy discoba vagy fizetsz valakinek.
Ugyanez van velem hónapok óta... nincs kedvem senkihez és semmihez.
17/L
Én is hasonlóan érzek ,nem vágyok egyáltalán még a barátaim társaságára se. Viszont ha iszok egy kis alkoholt egyből szociálisabb vagyok olyankor jobban el vagyok velük..
Amúgy igen antiszociális vagy valamilyen szinten.
köszönöm az eddigi válaszokat!
egy picit félreértettétek (illetve főleg első), nem párkapcsolat miatt kérdezem, hanem teljes általánosságban.
rám pl a "semmihez" nem igaz, aktívan töltöm szabadidőmet.
ahogy írtam, nem a lányokkal kapcsolatban kérdeztem. de egyébként szégyellnivalóm tudtommal nincs, sőt, az "átlagnál" pl magasabb szinten sportolok, illetve kaptam több jelzést (konkrétat is) hölgyektől, de egyszerűen nem érzek erre sem komolyabb vágyat
igen, valami ilyesmi (bár én jobb tanuló vagyok :) )
én alkohol nélkül is jól elvagyok ismerőseimmel, ha arra kerül a sor, jól is érzem magam, csak az egész olyan "semleges" érzés - ha nem lenne, akkor is meglennék nélküle ugyanolyan jó érzéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!