Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál vagy nem?
Figyelt kérdés
volt egy srác akivel megismerkedtünk majd járni kezdtünk ..minden nagyon jó volt ..5 hónapot jártunk.. az egyik volt barátnője bekavart elég rendesen .. közben talákozgatott egy csajjal akit addig még nem is utáltam .. majd szakítottunk de úgy hogy szeretjük egymást ..mert megy ki külföldre .. de közben összejött azzal a csajjal akit utálok ..a sráccal barátok maradtunk .. találkozgattunk meg minden..azt mondta hogy megbánta hogy a csajjal összejött..visszaakartam szerezni .. azt mondta , hogy szexeljünk. én belementem mert szerettem..nem egyszer csináltuk .. de azt mondta , hogy a csajt nem szereti .. de most meg azt hogy szereti .. ezt most mire véljem?2013. júl. 1. 17:14
1/4 anonim válasza:
Kellett neki egy régi jó dugópajti, te meg naívan belementél. Az a helyzet képzeld.
2/4 anonim válasza:
Szerintem jó nagy hülye vagy, ha ezek után lefekszel vele. Össze-vissza qúrogat mindenkit, még örülhetsz, ha vmi nemi bajt nem szedtél össze tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!