Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihasznál? Vagy szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznál? Vagy szeret?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég naiv lány vagyok, és nem tudom már, hogy mit kellene elhinnem és mit nem. Ezért kérem a segítségeteket. Egy sráccal már fél éve "kavarunk". Azért mondom, hogy kavarunk, mert bár én azt hittem több van közöttünk, ő kijelentette, hogy jelenleg neki nem kell kapcsolat, sem tőlem, sem mástól. Mert ő nem akar szabályokat. Elég csajozós, és sokszor flörtölget másokkal, nekem ez nem tetszik, úgy érzem nem vagyok neki elég. Mikor legutóbb ezt csinálta, kicsit kiakadtam, és többet ittam a kelleténél. Kiabáltam vele, hogy miatta ittam, miatta vagyok rosszul, és nem számítok neki semmit. Vágig mellettem állt, támogatott, ápolt, és azt mondogatta, nagyon szeret. Mostanában minden nap keres, azt mondja hiányzom neki, rám gondol, nem tud aludni. Azt mondta én vagyok a legnagyobb kincse, és mikor én azt mondtam neki, hogy lehet, soha többet nem láthat, magához szorított, és el se engedett, azt mondta nem ad engem senkinek, mert nagyon imád. Gyönyörűnek tart, és nem tudna élni nélkülem. Mondtam neki, hogy nem bízok benne, szerinte nekem csak idő kell, hogy érezzem, mennyire szeret. Megmondtam neki, hogy nem vagyok boldog, azt mondta ő szeretné, ha boldog lennék... Nagyon szeretem, de tényleg nem vagyok boldog :(

2013. jan. 24. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
ha ilyeneket mondott, és komolyan is, szívből mondta ezeket neked, akkor miért ne hinnél neki? Ha idő kell neked, akkor rajta, bizonyítsa be, hogy az érzései valódiak feléd, és nem flörtölget másokkal. Valamint a kapcsolatokat nem szabályok határozzák meg, hanem az, mennyire szeretitek egymást, így nem érzitek kötelességnek azt, amit a másik elvár. Szóval ha rajtad látod a változás jeleit, akkor miért is ne vágnátok bele?
2013. jan. 24. 12:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akar velem járni, ezért nem tudok neki hinni. Fogalmam nincs arról, hogy komolyan mondja-e amit mond, bár rákérdeztem, és azt mondta, ezek nem csak szavak. De akkor nem értem miért nem akar járni. Nem vagyok vaskalapos... De ez engem megnyugtatna. Azt mondta én vagyok neki az egyetlen, de így, hogy nem járunk, nem ezt érzem.
2013. jan. 24. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Sosem értettem azokat az embereket akik nem tudták értékelni a pillanat csodáját, és azt sem tudták, hogy minden emberrel úgy kell bánni és viselkedni, hogy nem tudhatod másnap látod-e.

Kedves szürke kisegér, éld meg a pillanatokat, amik vele adódnak, és ne a holnappal törődj, mert még csak ma van.

Azokat a pillanatokat amit most elrontasz nyavajgással, tölthetnéd szeretettel is.Amikre később ha visszagondolsz, olyan energiákat fognak benned megmozgatni, hogy....

2013. jan. 24. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem értem miért drámáztál, hogy bepiáltál,meg mondtad, hogy nem láthat többet.... Megmondta, hogy nem akar kapcsolatot,te meg kb kierőszakolod tőle, hogy bevallja, hogy szeret, meg fontos vagy neki.

Nem vagy belé szerelmes,csak jó érzés lesz majd a kis barátnőid előtt menőzni, hogy van pasid....

Szerintem nyugodj le és várj,amíg valami komolyat akar tőled.

2013. jan. 24. 13:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: rohadtul nem erőszakoltam ki belőle, hogy vallja be, hogy szeret. Nem tudom mit érez, előtte is mindig mondta, hogy szeret, de mikor ilyeneket mond neked valaki nem éppen arra számítasz, hogy másokat fogdos előtted. Soha nem volt még pasim, nincs mivel menőznöm.
2013. jan. 24. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Minden alkalommal azt mondja, hogy szeret, nem tud elfelejteni, és amint lehetősége van rá, másra nyomul. Előttem, vagy a hátam mögött, tökmind1, de így emg nem értem miért mond ilyeneket nekem.
2013. jan. 24. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!