Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZeret, vagy csak kihasznál?
Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt se veled, se nélküled kapcsolatban a párommal. ma nagyon összevesztünk, és úgy érzem feladom. Azt érzem kihasznál. NÁlunk lakik, autóval furikázom munkába, haza, megvárom, ja és /Lány vagyok/ tehát kaja tálcán az ágyba, hasonlók. MIközben annyit kapok hogy együtt van velem mindig, de semmit nem oszt meg velem. én miatta vettem playstationt, mert tudtam nagyon szeretne, miatta megyek olyan helyre ahol ő szeret lenni szabadidőnkbe ,de én annyira nem is akarok. tehát nagyon sokat áldozok miatta, de ő mégis kiszámolja az utolsó forintját, nehogy többet adjon ha mondjuk megkér, hogy vegyek neki valamit. Ajándékot soha nem kapok tőle, ő ellenben tőlem többször. Egyedül ott érzem hogy talán szeret, hogy puszil, ölel, és minden idejét velem tölti, de nagyon közösködni nem akar. ja és mindig azt mondja nincs pénze holott van. Nagyon bánt, hogy ennyire irígy rám, vagy nem tudom mit gondol, hogy ezt teszi velem. Úgy érzem nem akar tőlem semmi komolyat csak elvan. de hát már korban is van az a baj. Már gyereken kéne gondolkodjon, de csak viccet csinálunk minden témába belőle. Egyszerüen nem tudom mit akar tőlem, és ha felvetem, elkezd veszekedni,hogy mit várok tőle, nem fog házat építeni,mert nem tud. De én nem ezt szeretném,hanem azt hogy ne a testvérét honorálja pénzel,mert neki ad, tőlem meg van hogy egy csokit is sajnál, viszont elfogad mindent.De én szolgáljam ki természetesnek veszi. Most összevesztünk, persze nem nekem volt szerinte igazam, és nem beszélünk. SZerintetek kinek van igaza, ha én kényeztetem, és tőle meg annyit nem kapok hogy legalább tervekkel bolondítson.Mindig azt mondja ő szegény, de ez nem baj, hanem az a baj.ha még irígy tipus is lenne, akkor is éreztetné velem kis ajándékokkal hogy szeret. Én ilyen vagyok vele. kiszolgálom, kedvében járok, kényelmére teszek. Ő mért nem? Ja és nálunk lakik szüleimnél lakunk még. Mit akarhat?2012. jún. 8. 20:09
1/16 anonim válasza:
Erről próbáltál már vele beszélni? És így leírva, ez a kihasználás tankönyvi esete.
2/16 medve5 válasza:
Lapátra vele!!!Keress egy normális pasit,aki megbecsül.
3/16 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam, és azt mondja hülyeség, hogy segíti a testvérét, de többször észrevettem, hogy pénzt ad neki.nekem még soha nem adott. mindent kiszámol pontosan, ha az autót elkéri azt is, pont annyit tankol vissza, egy cseppel sem többet.Ma beszéltem vele róla, de úgy kiabált mint még soha, hogy én nem vagyok normális, mert veszekszem vele, igaz,de ezek a dolgok miatt folyamatosan mert nem változnak. ma megírtam neki, ha így akarja folytatni keresen másik bolondot. de közben meg furdal a lekiismeret, hogy szeretem nagyon, félek elveszítem. de így nem lehet nagy jövőm vele. Vagy ?
2012. jún. 8. 20:14
4/16 A kérdező kommentje:
Mit tegyek? hagyjam el? De ha ennyire szeret valakit az ember :(
2012. jún. 8. 20:15
5/16 anonim válasza:
Csernusnak lenne egy-két szava hozzád:) Kihasználás felső fokon.
6/16 anonim válasza:
Te nem őt szereted, lehet, hogy félsz egyedül lenni. Hogy lehet egy ilyen embert szeretni?
7/16 Advocatus Diaboli válasza:
Értelmesen, ne érzelmesen állj hozzá. Mi a francért szereted?
Az is lehet, hogy neked kell valaki aki kihasznál, mert ilyen típus vagy. Én nem tudom, nem ismerlek, de ezt a kérdést tedd fel, hogy mitől lenne rosszabb,ha pattintanád.
8/16 A kérdező kommentje:
20:17 lehet igazad van. :(
2012. jún. 8. 20:20
9/16 medve5 válasza:
Inkább legyél egyedül,mint egy rossz kapcsolatban....
10/16 A kérdező kommentje:
20:20 valószínü félnék a magánytól is, meg azért voltak szerelmes percek is közöttünk, idők,mikor úgy éreztem mindent megtezs, de ez megváltozott. SZerinted legyek erős, és lépjek? és ha utánam jön?
2012. jún. 8. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!