Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg szeret, vagy csak kihasznál?
Figyelt kérdés
Nos.. A barátommal hosszú idő után, 2 hónapja újra együtt vagyunk. Mint kiderült,ő az elejében igazából annyira nem is akarta, de útközben állítólag rájött,hogy mégis nagyon jó neki újra velem. Szex már a kapcsolatunk előtt is volt, de ez egy másik téma lenne .. Szóval. Az utóbbi időben különösen tökéletes minden, ennek ő hangot is ad/adott, többször is a szemembe mondja,hogy szeret, stb. DE .. Egy nap azon vesztünk össze, hogy ő az egyik legjobb lány barátjával aludt egy kiránduláson. ( külön párna, külön takaró, és állítólag valakinek kellett a lánnyal aludni,hogy elférjenek,és mivel ő nagyon jóban van vele, ezért ő lett az), de nekem azért mégis rosszul eslett. Végül kibékültünk és még aznap este megtörtént a zex is. Amikor egyszer csak SZEX KÖZBEN ennek a bizonyos lánynak a nevét mondta ki. Én azonnal elfordultam és már a sírás kerülgetett. Ő pedig akkor is jött oda hozzám,hogy ő ilyet biztosan nem mondott, és hogy nagyon szeret. Végül ezzel az üggyel annyit nem is foglalkoztam, azóta tényleg minden olyan mint egy álom, csak hát már a kapcsolatunk előtt is sokszor megbántott, és csalódtam már benne. És most kicsit fura,hogy máskor nagyon elutasító volt velem, most meg nagyon szerelmes lett belém. vélemények? :) szerintetek őszinte vagy most is ugyanúgy csak játszik? előre is köszönöm a válaszokat! :)2012. máj. 7. 09:46
1/7 anonim válasza:
hát azt nem tudom eldönteni h tényleg szeret e de ha kmolyan a másik lány nevét monta ki akkor több mint valószínű h ő rá gondolt miközben veled volt! ez nem túl jó dolog egy párkapcsolatban, jobb ha minnél előbb kiderted mi folyik itt
2/7 anonim válasza:
figyelj draga...a pasid szimplan felrehegesztett....lepj tul rajta vagy vagj vissza neki es kefelj a legjobb haverjaval:DDD egyebkent joban vagyok a pasiddal;)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! :)
Szerintetek dobjam ki, vagy próbáljam vele megbeszélni?
Nagyon szeretem :/
2012. máj. 7. 10:54
4/7 Dottorre válasza:
Beszéljetek ... őszintén. MOndja el, hogy mi van vagy volt közte és a csaj között. Döjntsétek el közösen a hogyan tovább kérdését.
5/7 A kérdező kommentje:
Ebből valószínűleg csak egy újabb veszekedés lenne,hogy mikor értem már meg,hogy ők csak barátok. Egyébként élőben szeretném vele megbeszélni, de sajnos csak hétvégén bírunk majd találkozni, addig pedig elég nehéz lesz kibírnom :/
2012. máj. 7. 11:10
6/7 anonim válasza:
Kihasznál Téged,nem őszinte Veled.Ezt Te is pontosan tudod,és érzed is.Szerintem az ilyen kapcsolat nem kapcsolat,ahol titkok meg sérelmek gyülekeznek.Ez a fiú Téged a szexre használ,ráadásul félre is k.félt,nem őszinte Veled,és manipulál érzelmileg.Egyértelmű.Úgy dobnám ki,a lába nem érné a földet.Plusz,ha az én pasim más nő nevét mondaná ki szex közben,én megmondanám Neki,hogy menjen Hozzá,majd Ő megadja Neki,amire vágyik.
Nyisd ki a szemed,kapsz Te ennél ezer jobbat!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, neked is köszönöm,hogy elmondtad amit gondolsz! :) csak tényleg a baj,hogy nagyon szeretem :( és az utóbbi időben tényleg érzem,hogy szeret. Csinálunk sok közös programot napközben is, elmegyünk együtt moziba, rendezvényekre, vásárolni is eljön velem. És mióta ő mondogatja,hogy minden mennyire tökéletes, ez idő alatt nem is volt szex, csak filmezés,sétálás, sok-sok beszélgetés. Úgy érzem, ezt még a fentiekben is le kellett volna írnom, és most nem mentegetőzni szeretnék! továbbra is várom a válaszokat! :)
2012. máj. 7. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!