Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kihasznál? Lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kihasznál? Lehetne belőle valami vagy nem?

Figyelt kérdés
szóval úgy érzem csak kihasználna ha együtt lennék vele :( egy olyan fiuról van szó aki nagyon csajozós szerintem vagy is úgy tűnt nekem ... ,de azért érzem h kihasznál mert minden lánnyal ugyan olyan mint velem (ölelgetés és letapizás). NEM tudom h akar-e tőlem valamit ( vagy is annyit már tudok h örülne ha leszopnám )szóval nem érzem azt h akarna tőlem valamit. szerintetek el kéne hívnom kettesbe valahova vagy várjam meg amíg ő hív el . FB-n már írta h szeret de tudom h csak "ugy mondja" nem pedig komolyan gondolja :( hagyjam rá ezt a dolgok vagy én kezdeményezek neki valahogy ?

#kihasználna
2012. dec. 9. 15:30
 1/1 anonim ***** válasza:
semmiképpen ne kezdeményezz!!az ilyen fiúk mindenkinek irogatnak ilyeneket hogy:milyen szép vagy stb.(onnan tudom,hogy én is beleestem az egyik fiú csapdájába) ha tényleg igazán szeret,akkor nem fog téged megbántani,és megfogja mondani neked,hogy "szeretlek" ,szal ő fog kezdeményezni...
2012. dec. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!