Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nagyon jó pasi aki szeret otthon ülni, filmeket nézni, esetleg játszani a gépen. Ilyenek?
De én nem egy otthon ülőst akarok, félreértetek...nem aszociális pasit akarok, tehát én is szeretek bulizni, barátokkal lenni, eljárni ide-oda. De néha jó otthon is.
Egyébként még az otthon ülő srácok is járnak suliba nemde ?:)
"Jó buta szar ócska nő vagy te. Egy anonim oldalon mitől félsz? Egyáltalán nem látszik az email címed, vagy az a szaros anonim gyk-s nevedet félted? Sose fogsz olyan pasit találni, mint amilyet szeretnél, mert szörnyen idegesítő, körülményes, ember lehetsz. Már a válaszaidból látszik, hogy egy normális pasi szóba nem állna egy idegesítő perszónával mint te. És ilyen emberek kerülnek ki az egyetemről mint te, akinek ennyi esze van, úristen. Megérett ez a világ a pusztulásra."
Erre nem is tudok mit mondani :D szerintem nem az én intelligencia szintemmel van itt a baj :)...
Nézd, a nagy számok törvénye alapján létezik. Ez megválaszolja a kérdést.
Itt nem fogod megtalálni, ez megválaszolja a kérdés mögött rejlő szándékot.
Ezzel megköszönnénk neked hogy jelen voltál és mielőtt még több gyűlölködést kapnál, megkérnénk hogy térj vissza a saját életedbe, keress tovább ott és ne itt üsd el az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!