Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nagyon jó pasi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nagyon jó pasi aki szeret otthon ülni, filmeket nézni, esetleg játszani a gépen. Ilyenek?

Figyelt kérdés
Nekem külsőre a tényleg nagyon jó pasik jönnek be, sportosak, jóképűek, de valahogy nem az igazi...eltudok velük hülyülni, meg én is szeretek bulizni, de nem beszélgettem még egyikkel sem egy jót...Én elég jó csaj vagyok de van, hogy szeretek otthon ülni gépezni, sorozatokat nézni, olvasni, kártyázni stb... Nagyon jó pasiban nincs ilyen?
2013. júl. 1. 16:06
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

De én nem egy otthon ülőst akarok, félreértetek...nem aszociális pasit akarok, tehát én is szeretek bulizni, barátokkal lenni, eljárni ide-oda. De néha jó otthon is.

Egyébként még az otthon ülő srácok is járnak suliba nemde ?:)

2013. júl. 1. 16:13
 12/43 anonim ***** válasza:
Elég valószínűtlen, mert a gép előtt ülve nem leszel sportos. Egy haverom eléggé kisportolt meg viszonylag jóképű is. Mondjuk azért nem csak gép előtt ülésből áll az élete, de elég jelentős hányadát teszi ki egy szabadnapjának.
2013. júl. 1. 16:15
 13/43 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 15 éves beképzeld kis semmi pitsa. Nem mutatok képet. Tudom általában ők átlagosak akik itt ilyet mondanak...Hidd el élőbe nem mondanám senkinek se magamról "mekkora csaj vagyok" szerény vagyok, de ez egy anonim oldal, ha nekiállnék szerénykedni akkor az nem az igazságot mutatni (mármint a külsőmről) de akármit mondhatok neked ugyse hiszed el. De talán a kérdésre kellene válaszolni, nem pedig megcáfolni, úgy hogy semmit nem tudsz rólam. Talán "tegyük fel" alapon igazat kellene adni és az alapján válaszolni.
2013. júl. 1. 16:16
 14/43 A kérdező kommentje:
Japánul irok vagy mi a fene ?:D mondtam, hogy nem a gépezés a fő motívum itt, és nem aszociális pasi kell.
2013. júl. 1. 16:17
 15/43 A kérdező kommentje:

"Jó buta szar ócska nő vagy te. Egy anonim oldalon mitől félsz? Egyáltalán nem látszik az email címed, vagy az a szaros anonim gyk-s nevedet félted? Sose fogsz olyan pasit találni, mint amilyet szeretnél, mert szörnyen idegesítő, körülményes, ember lehetsz. Már a válaszaidból látszik, hogy egy normális pasi szóba nem állna egy idegesítő perszónával mint te. És ilyen emberek kerülnek ki az egyetemről mint te, akinek ennyi esze van, úristen. Megérett ez a világ a pusztulásra."

Erre nem is tudok mit mondani :D szerintem nem az én intelligencia szintemmel van itt a baj :)...

2013. júl. 1. 16:18
 16/43 A kérdező kommentje:
*intelligenciaszintemmel
2013. júl. 1. 16:22
 17/43 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hha nem írsz vissza privátban meg semmi infot nem akarsz kiadni magadról nehogy megtaláljanak, akkor minek ez a kérdés? :D Mert a válasz rá persze nyilván vannak ilyen pasik, pl. lehet itt is :D
2013. júl. 1. 16:22
 18/43 Ivan Iljics ***** válasza:

Nézd, a nagy számok törvénye alapján létezik. Ez megválaszolja a kérdést.

Itt nem fogod megtalálni, ez megválaszolja a kérdés mögött rejlő szándékot.

Ezzel megköszönnénk neked hogy jelen voltál és mielőtt még több gyűlölködést kapnál, megkérnénk hogy térj vissza a saját életedbe, keress tovább ott és ne itt üsd el az időt.

2013. júl. 1. 16:23
 19/43 anonim ***** válasza:
Szia. Te hány éves vagy?
2013. júl. 1. 16:23
 20/43 anonim ***** válasza:
19-es látom a 8. hozzászólásig már nem sikerült eljutni :D
2013. júl. 1. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!