Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nagyon jó pasi aki szeret otthon ülni, filmeket nézni, esetleg játszani a gépen. Ilyenek?
Nyugodtan vedd magadra de szerintem egy kicsit felszínes vagy.
Ha fontos a belső érték, akkor elégedj meg kicsit kevésbé vonzó külsővel. Az én véleményem, hogy otthon ülő srácokat azért nehéz találni mert - nem meglepő módon - otthon ülnek.
Nem szeretnék visszaírni privátban, mert nem akarom, hogy email cím alapján vagy bárhogy felismerjen valaki...
Amúgy, 22 vagyok, egyetemre járok Budapeste, itt is lakok. 165 centi, derékig érő haj. 93-62-95
Ajajajajajajj :D :D :D
Remélem elmúltál már 15 éves, mert olyan stílusban írsz.
Aki ennyire mondja magáról, hogy ő mekkora jó csaj, az általában egy átlagos (vagy átlagon aluli) kis pitsa. :D
Az, hogy kinek mi a "nagyon jó pasi/csaj" pedig annyira szubjektív, mint az, hogy XY-nak mi a kedvenc étele.
Egyébként, ha nem változtatsz ezen az arrogáns, beképzelt attitűdön, nagyon sokszor pofára fogsz esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!