Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen antiszociális vagyok. Ez baj?
17 éves fiú vagyok.Nem volt valami boldog gyermekkorom,ezért nagyon befelé forduló,zárkózott lettem. Nem érdekelnek az emberek,nem szeretek beszélgetni.(nem is tudok valami jól.)Barátaim nincsenek.Pontosabban van pár ember akivel úgy haverkodunk,de ilyen "igazi barátom" nincs.Lányokkal nem ismerkedek,kb. menekülök a kapcsolatok elől,pedig külsőre még jól is nézek ki.A legutóbb pont egy olyan lány akart velem megismerkedni,aki ilyen tipikus álomcsaj:csinos,sportos,szőke,aki ráadásul értelmes és kedves is volt.
Szerencsétlent elég durván leráztam,de egyáltalán nem bánom.
Néha kicsit magányosan érzem magam,de általában tök jól elvagyok magamban.Néha elmegyek bulikba,stb.,de általában itthon ülök,csak edzésre meg különórákra járok el.
Mit gondoltok? Lehet ebből valamilyen hátrányom az életben? Változtassak,vagy maradjak ilyen?
Kösz ha elolvastad.
17/F
Magamtól nem akarok változtatni,de kíváncsi voltam,hogy esetleg kéne-e..
Nem akarok a "másik csapatban" játszani.Nehogy véletlenül összefussunk.
Fujj
22-honnan tudjam? Ezért tettem fel a kérdést..
Kösz.
de utálom ezt, ha valaki másképp éli az életét, mint az átlag ember, az már egyből hülye. az ilyenek miatt vagyok én is egyre inkább elszigetlve az emberektől.
szerintem ne változtass, csak ha úgy érzed jót tenne.
Ez baj.
"Magamtól nem akarok változtatni,de kíváncsi voltam,hogy esetleg kéne-e."
Nem kötelező, ha te jól érzed magad. De ajánlom, hogy ismerd meg mások életfelfogását is.
Valaki azt írta: "A változás nem azt jelenti, hogy alakulj át extrovertált emberkévé, hanem, hogy önmagadhoz képest kissé megnyílj."
Én még ennél is kevesebbet ajánlok: egyszerűen csak próbáld meg megérteni, mit szeretnek a többiek ebben vagy abban. Próbáld ki azt, amiket ők szeretnek! Ha neked nem tetszenek ezek a dolgok, ám legyen, ha viszont tetszenek, akkor megismertél valami újat és jót.
Például ha legközelebb megkeres egy ilyen "tipikus álomcsaj", akkor ne utasítsd el rögtön. Először ismerd meg. Neked volt valami elképzelésed róla, azt írtad: "Ahhoz előbb randizni kéne, meg beszélgetni, meg programokra járni... brrr. Egyikhez sincs semmi kedvem."
Ez lehet, hogy csak a te gondolatod. Persze nem ostobaság, a legtöbb lány tényleg ilyen. DE nem mindegyik. Először érdemes lett volna megnézned, konkrétan ez a lány is elvárja-e ezeket tőled, és csak azután elutasítani, vagy elfogadni.
Amúgy meg nem tudom, mi a bajod a beszélgetésekkel. Tényleg nem.
A haverokkal viszont semmi baj, pont elegendőek. Talán majd néhányukból egyszer majd "igaz barát" is lesz.
Jó, úgy gondolom,
hogy eljött az
az idő, hogy Én
válaszoljak ne-
ked ezen kér-
désedre. Nos.
Q: 17 évesen antiszociális vagyok. Ez baj?
A: Igen, gond lehet az elkövetkezendő időkben. (félreismerés, stb.)
Q: Mit gondoltok?
A: Azt, hogy meg kellene mosnom a hajam.
Q: Lehet ebből valamilyen hátrányom az életben?
A: Igen, félreismernek, azt hiszik, hogy egy magadba fordult kis dilis parasztgyerek vagy, aki valljuk be nem valami kommunikatív.
Q: Változtassak, vagy maradjak ilyen?
A: Elég jó lenne, ha változtatnál, és elkezdenéd a száddal történő kommunikációt. Szóból ért az ember. c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!