Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen antiszociális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen antiszociális vagyok. Ez baj?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.Nem volt valami boldog gyermekkorom,ezért nagyon befelé forduló,zárkózott lettem. Nem érdekelnek az emberek,nem szeretek beszélgetni.(nem is tudok valami jól.)Barátaim nincsenek.Pontosabban van pár ember akivel úgy haverkodunk,de ilyen "igazi barátom" nincs.Lányokkal nem ismerkedek,kb. menekülök a kapcsolatok elől,pedig külsőre még jól is nézek ki.A legutóbb pont egy olyan lány akart velem megismerkedni,aki ilyen tipikus álomcsaj:csinos,sportos,szőke,aki ráadásul értelmes és kedves is volt.

Szerencsétlent elég durván leráztam,de egyáltalán nem bánom.

Néha kicsit magányosan érzem magam,de általában tök jól elvagyok magamban.Néha elmegyek bulikba,stb.,de általában itthon ülök,csak edzésre meg különórákra járok el.

Mit gondoltok? Lehet ebből valamilyen hátrányom az életben? Változtassak,vagy maradjak ilyen?

Kösz ha elolvastad.

17/F

2013. jún. 28. 23:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

Most akkor ennek a kérdésnek tulajdonképpen se füle se farka. Feljöttél ide eldicsekedni magad? Hát ezt a kutyát nem érdekli. Ott volt egy lehetőség, hogy legyen csajod, te meg eldobtad ez egészet. Gratulálok, remélem egyedül...

na mindegy. Hülye vagy és kész.

2013. jún. 28. 23:28
 12/28 A kérdező kommentje:

9: játszom hangszeren,táncolok,ezenkívül konditerembe járok.

Ezek a főbb hobbijaim.

13/28 anonim ***** válasza:
Talán ha összejöttél volna azzal a lánnyal,most más lenne!Szegényke!:(Ne légy lusta!
 14/28 anonim ***** válasza:

az öreganyám nem az, te vagy az! hülyén viselkedsz

egyébként ezt te magad írtad: "elég durván leráztam"

azt is írtad, hogy tipikus álomcsaj.. neked csak az bajod, hogy hülye vagy XD

valamilyen szinten én is zárkózott vagyok, szóval értelek nagyjából, de ez..

2013. jún. 28. 23:29
 15/28 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es.én örömmel fogadom a negatív kritikát,ha van értelme,de a te kommentednek az nincs.

Ott a szöveg végén a kérdés,arra válaszolj..

2013. jún. 28. 23:29
 16/28 A kérdező kommentje:
14:Neki még ez is durva volt,mert tiszta depressziós azóta is. (hallottam,mondjuk azt nem értem miért)
2013. jún. 28. 23:30
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem kell szépnek lenned,hogy ez ne legyen jó dolog...
2013. jún. 28. 23:30
 18/28 anonim ***** válasza:
Most lett volna rá a lehetőség, hogy változtass ezen, te igenhülye. A modorodon is látszik, hogy eléggé besavanyodott emberke lehetsz. Hát akkor éld le egyedül az életed. Gondolom még szűz vagy. Ha esetleg nem kéne csaj, ajánlom játssz a másik csapatban.
2013. jún. 28. 23:32
 19/28 anonim ***** válasza:
Te aszociális vagy. Az antiszociális az nem ezt jelenti...jó lenne már megtanulni.
 20/28 anonim ***** válasza:
Maradj ilyen..ha változnál akkor az nem te lennél! Lányokban is van olyan aki úgy él ahogy te..majd idővel egymásra találtok és jól megértitek egymást...ha viszont magadra erőltetsz egy másmilyen életvitelt akkor nem fogod se magadat jól érezni se a párodat megérteni igazán aki alapból úgy él amilyenné te csak változni tudtál de nem a természetes közeged! Én ezt gondolom! Te meg döntesz úgy ahogy jónak látod! :-D
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!