Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért csak a szép átlagon felüli lányokat nézik meg mindenhol?
Figyelt kérdés
Egyáltalán az átlagosakat megnézik? Rám soha senki nem néz....2013. jún. 28. 13:27
21/24 anonim válasza:
nekem a szép csajok az átlagosak, a mini szoknyás segg riszálós lánykákat meg nem nèzem mert azokat nem szertem.
22/24 Lakatos Facebook válasza:
Én lecsekkolom az átlagos csajokat is, ha van rajtuk valami ami tetszik. Ismerkedni pedig kifejezetten az átlagos, kedves csajokkal szeretek, mert a cicababák legnagyobb része beképzelt, csak a pénzre megy és nem is jó társaság. Amúgy meg kérdés, hogy kinek mi az átlagos, sztem Magyarországon az átlagos lányok is szépek. Ha átlagos vagy biztos téged is van aki megnéz.
23/24 anonim válasza:
Persze hogy a szépeket nézzük meg, mert ők a szépek. Logikus, nem?
Viszont szerintem a legtöbb átlagos csaj simán lehetne jó, ha többet adna magára. A nők között csak a kövérek és a nagyon aránytalan arcok vannak teljesen meglőve, a középkategória (70%) jó öltözködéssel, sminkkel, frizurával, nőies járással és viselkedéssel simán lehetne jó. Aki meg ezekre nem figyel az ne várja hogy megnézzék.
24/24 anonim válasza:
figyeld meg,hogy te kiket szoktál megnézni és vond le a következtetést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!