Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért csak a szép átlagon felüli lányokat nézik meg mindenhol?
Miért a nők miért csak a macsó csávókat nézik meg.
Alap,hogy a szépre figyelünk fel.
De mindenkinek más a szép.
Nem kell általánosítani,és nem kell kétségbe esni.Fogsz kelleni a fiúknak.
Ugyanazt tudom mondani, amit az itt nyüsszögő pasiknak: ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Te is azt nézed meg, ami tetszik - mindenki más is így van ezzel. Az már egy másik kérdés, hogy a megnézettek 99 százalékával például én nem alakítanék ki komolyabb kapcsolatot. Mert olyanok, mint a zsiráf: szép-szép, de otthonra nem kéne.
Engem megnéznek, csinosnak is mondanak, mégsem volt még barátom, szóval a szépség semmit sem ér ha nem tudod kihasználni, nem jársz társasággal berúgni... :D
Egyáltalán nem számít a külső... Látnád milyen lányoknak van barátja külsőre..., belül persze normálisak. :)
Kommunikációs készségen, kapcsolatokon múlik minden!
22/N
Mert azok fogják meg a tekintetünket. De most mit rinyálsz ezen? Ha mindenki a melledet bámulná, akkor meg az nem tetszene. Meg különben is, ti nők is csak a full jó pasikat veszitek észre, meg csak velük jöttök össze.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!