Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ki tud ábrándítani, ha egy szép lány folyton írogat nektek, és szinte mindenhol ott van ahol ti?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 19:54
2/12 anonim válasza:
Ha az az érzésem, hogy "na ez már megint ír" akkor már rééég kibábrándultam belőle, de valószínűbb h bele sem ábrándultam ;)
4/12 anonim válasza:
Örülnék neki,csak nem tudnák mit kezdeni vele
5/12 anonim válasza:
Ha jól ellehet beszélgetni vele és szimpatikus akkor azért elnézőbb lennék :)
Ha meg kulturálatlan-buta akkor zavarna, NAGYON! Főleg, hogy levakarhatatlan.
6/12 anonim válasza:
elöbb-utobb tuti ra unnak,ez nagyon idegesitö!
7/12 anonim válasza:
Mindenhol csak nem tud ott lenni :))
8/12 ASOT válasza:
ha nincs barátnőm és tetszik a csaj akkor NEM!
9/12 anonim válasza:
én jelen állapotban szerintem örülnék neki.
10/12 Moptun válasza:
Elegem lenne abból, hogy akkor ott van ahol én amikor nem szeretném, hogy ottlegyen vagy akkor is írna amikor nincs kedvem chat-elni.Szóval az "élősködőkből"ki tudok ábrándulni méghozzá nagyon gyarsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!