3 napja festek, mar 3-szor lekentem, mindenhol szép fehér de a filctoll csíkok amit a kisfiam csinalt mindig visszajönnek, Hálás lennék egy okos ötletért hogyan tüntessem el?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 21:58
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő... Ha kis felületet firkált össze akkor azt a részt lekaparnám valami éles eszközzel és glettel lesimítani, és festeni.
2/8 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem kis rész,elég sok,és ha gipszet húznék rá? ez a baj hogy én sem értek hozzá. :-(
2012. máj. 23. 22:52
3/8 anonim válasza:
nem biztos hogy megtudod csinálni olyan szépen, elkenni egyenletesen, hogy ne látszódjon a plusz réteg, persze nem kizárt de utána javítani megint munka
keress egy festőt, ismerősöket kérdezz hátha voltak hasonló helyzetben
Milyen filctoll? Esetleg próbáltad egy nedves szivaccsal ledörzsölni?
4/8 anonim válasza:
vagy szárazzal próbáld meg előbb:)
5/8 anonim válasza:
Amikor korábban megkérdezted, hogy elfedi-e a festés az alkoholos filccel összekent falat, nem gondoltam, hogy mésszel próbálkozol! Diszperzit simán elfedte volna, de a mész nem fogja, csak ha lecsiszolod.
6/8 anonim válasza:
Ha vannak eszközeid, akkor kapard le és gletteld a helyét. Nem nagy munka, és utána csiszolással szép egyenesre tudod húzni.
Nálunk nem filctoll volt, hanem valami fura pöttyök, átütött a tapétán, aztán lefestettük vagy 5 rétegben, semmi. Aztán leszedtük a tapétát, kivéstük a falat, utána visszagletteltem, most tökéletes, senki meg nem mondaná, mi volt itt. Mindezt úgy, hogy életemben először csináltam :)
7/8 anonim válasza:
Rakjál a festékbe egy kis fekete színezőt(nem kell sok), sokkal jobban fog fedni, és egy festés is elég lesz, nem kell glettelni, meg vakargatni.
8/8 anonim válasza:
zárd el a filctollakat és tapétázd le az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!