Fehér falról hogyan, vagy mivel lehet eltüntetni beszáradt filctoll "plecsnit", tintát?
szerintem csiszold le, és fesd újra
ha jól emlékszem, mi is így csináltuk tavaly :)
Köszönöm a válaszokat!
A fő probléma, hogy egy pohár szerűségbe voltak ceruzák, filctollak. Namármost, néhány filctollon nem volt kupak, és hozzáért a fehér falhoz órákon, napokon keresztűl. Gyakorlatilag úgy kell elképzelni, hogy a tégláig beitta a festék és a glett a filctollat. Ezt lemosni nem lehet, viszont a fehér festékkel kb. 10-15-ször átfestettem már. Most már halványodik, van remény, de nem egyszerű. Nem cél az egész falat újraglettelni, ehhez kértem volna tanácsot, hogy van-e valamilyen nagyon takaró fehér festék, vagy valamilyen más anyag, mellyel el lehetne takarni. A fal fűrészporos fehér festékkel lett festve.
Megoldva: Csavarhúzóval ki kellett kaparni a tintaplecsnit, glettet neki, majd lefesteni. Nem volt más megoldás, mert hiába kentem rá festéket, úgy működött, mint a filctoll. Átázott, majd amikor megszáradt, éppen úgy virított a folt. Tizedszerre is, huszadszorra is.
Matricát meg képet fél méterre a padlótól elég idétlenűl nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!