Fehér fürdőkád alján lévő koszos talp-nyomokat mivel lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Domestos, MaxSan nem segít :(2011. aug. 7. 21:12
1/10 anonim válasza:
Hypó, vagy már le van maratva és azért sárga. Akkor már nem lesz fehér.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem sárga, hanem a gyerekek koszos talpának a nyomai vannak ott -inkább fekete-szürke. Nem több éves, hanem viszonylag friss.
Cillitezni, domestosozni szoktam a kádat, vagy maxsan, stb fürdőszobai tisztítószerrel takarítom, de a kis koszos lábnyomok nem jönnek le...
2011. aug. 7. 21:20
3/10 anonim válasza:
Ez elég fura... Miféle kosz ez? A talpukról is leszedte simán a szappan/tusfürdő, hogyhogy nem jön le a kádról?
5/10 anonim válasza:
Ez tavaly nálam is hatalmas probléma volt, mindent kipróbáltam, tömény hypoban áztattam és az sem használt. Végül lefújtam fürdőkádfestékkel a kád alját. Kb 1500 ft, gyorsan szárad, és szép is.
6/10 anonim válasza:
sniccer csiszolópapír útána festék
7/10 anonim válasza:
Nekem általában sikerül eltűntetni a DM-es súrolószerrel, de akármelyik jó szerintem.
8/10 anonim válasza:
Elárulok nektek egy titkot,hálásak lesztek érte,ha kipróbáljátok. Bref tornádó. Nincs olyan dzsuva,amit nem szed le.
9/10 anonim válasza:
súroló mosogatószer nekem mindig leszedi igaz jol megsikálom de a vízkó oldó is jó suroloval az a szépmunka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!