nekem is volt ilyen gondom.kimostam és nem jött ki teljesen.pedig nagyon szerettem.gondolom így 3 hét távlatából nekem felesleges lenne...
2011. okt. 27. 14:17
5/10 anonim válasza:
Nekem két mosás kiszedte. Szerintem áztasd be, időnként dörzsöld meg, aztán tedd be mosni, hátha. Vesztenivalód nincs vele. De lehetőleg 30 fokos mosásba tedd, max. 40.
2011. okt. 27. 14:57
6/10 anonim válasza:
Hideg vízbe áztasd be, ha ez nem szedi ki akkor próbáld meg az Oxi-Max-ot. Volt olyan, hogy működött volt olyan, hogy nem, viszont színes ruhákra is használható.
2011. okt. 27. 15:00
7/10 anonim válasza:
Hideg vízben áztasd, szappannal dörzsöld át, 60C mosd ki, esetleg Vanish hozzáadásával.
2011. okt. 27. 18:18
8/10 anonim válasza:
Áztasd kolába!!! Nem vicc!!
Nekem bevált :)
2011. okt. 31. 14:28
9/10 anonim válasza:
Ha friss akkor készíts szódabikarbónából pépet és azzal borítsd be, száradás után alig nedves szivaccsal dörzsöld, majd mint fent: hideg mosóporos vízbe áztasd. -esetleg vanish szappan-
A meleg/forró víz nem jó mert kicsapja a fehérjéket és végleg bennmarad, csak mosásnál kell 40-60C víz, fehérnél pedig mehet a hipózás és 90C mosás/kifőzés
2012. febr. 15. 14:12
10/10 anonim válasza:
+1 ismét én
A vér lúgos pH-jú ezert jó a szappan,hipó,szódabikarbóna, "hasonlót hasonlóval oldunk" -Névtelen vegyész-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!