Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gátol ez valamenny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gátol ez valamennyire a kapcsolattartásban?

Figyelt kérdés
Ma töröltem magam facebookról, mert elegem van hogy az emberek csak azon vannak fent egész nap, ráadásul én sem a gép/telefon elott akarom tölteni a nyarat. Attól viszont felek hogy igy nem tudnak majd hogy felkeresni... Érdekelne az is hogy mi az ilyen emberekről a véleményetek akiknek nincs facebookja? 17 éves lány

2013. jún. 27. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tetted.

Én is úgy mond kicsit "különcnek" éreztem magam az elején, mert rajtam kívül mindenkinek volt a társaságomban.

Telefonon dumálunk, de általában skype-on.

2013. jún. 27. 18:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszod!:) nagyon nagy szükségem lenne a további válaszokra
2013. jún. 27. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Igen :)

én is rühelem a facebook-ot és gondolkodtam,hogy kitörlöm DE

rá jöttem ha másért nem is de amiatt a pár ember miatt meghagyom akikkel beszélek.

mert jó tény,hogy (szinte) senki nem akarja a fb-kal tölteni a nyarat ,de ha beszélgetni szeretnél valakivel de valamilyen ok miatt nem tudsz találkozni vele akkor marad az internet.De ez is leszűkül a fb-ra mivel az emberek (nagy túlzással de) csak azt használják

Mellesleg ha jól tudom van kettő hét amíg vissza lehet állítani szóval ha hiányolnád vissza tudod állítani

16/l

2013. jún. 27. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, add meg a facebookodat és ott kifejtem a véleménymet..... Ja, neked nincs. :D
2013. jún. 27. 21:01
 5/7 anti paladin ***** válasza:

Sztem ha valakinek kell a társaságod, fel tudja emelni a telefont. Aki meg nem teszi, nyaljon sót.

Viszont a törlés sztem kicsit drasztikus lépés. Egy rakat elérhetőséget be lehet szerezni vagy összeröffenéseket szervezni, találkozót megbeszélni telefonálgatások nélkül. Mi pl. több csoportot alakítottunk (sport, színjátszó és sátorozó) és így időben lehet értesíteni mindenkit ha van valami, nem kicsit olcsóbban mintha az adott témakörben felhívnánk 10-20 embert minden hétvégén. Volt aki így valami havi 5-10e-t spórolt meg.

És hogy mi a véleményem a facebooktalanokról? Teszek rá van-e acc-ja vagy sem a személyiségen semmit sem változtat.

2013. jún. 27. 21:04
 6/7 Gábor_79 válasza:
Nem tudom, hogy működnek a 17 éves kortársaid, csak nehogy elkezdjenek démonizálni , mert így megváltoztál.:D
2013. jún. 28. 11:08
 7/7 A kérdező kommentje:

4-es majdnem vicces voltál :D

többiek köszönöm a választ, várom még a véleményeket:)

2013. jún. 28. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!