Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gátol ez valamennyire a kapcsolattartásban?
Nagyon jól tetted.
Én is úgy mond kicsit "különcnek" éreztem magam az elején, mert rajtam kívül mindenkinek volt a társaságomban.
Telefonon dumálunk, de általában skype-on.
Igen :)
én is rühelem a facebook-ot és gondolkodtam,hogy kitörlöm DE
rá jöttem ha másért nem is de amiatt a pár ember miatt meghagyom akikkel beszélek.
mert jó tény,hogy (szinte) senki nem akarja a fb-kal tölteni a nyarat ,de ha beszélgetni szeretnél valakivel de valamilyen ok miatt nem tudsz találkozni vele akkor marad az internet.De ez is leszűkül a fb-ra mivel az emberek (nagy túlzással de) csak azt használják
Mellesleg ha jól tudom van kettő hét amíg vissza lehet állítani szóval ha hiányolnád vissza tudod állítani
16/l
Sztem ha valakinek kell a társaságod, fel tudja emelni a telefont. Aki meg nem teszi, nyaljon sót.
Viszont a törlés sztem kicsit drasztikus lépés. Egy rakat elérhetőséget be lehet szerezni vagy összeröffenéseket szervezni, találkozót megbeszélni telefonálgatások nélkül. Mi pl. több csoportot alakítottunk (sport, színjátszó és sátorozó) és így időben lehet értesíteni mindenkit ha van valami, nem kicsit olcsóbban mintha az adott témakörben felhívnánk 10-20 embert minden hétvégén. Volt aki így valami havi 5-10e-t spórolt meg.
És hogy mi a véleményem a facebooktalanokról? Teszek rá van-e acc-ja vagy sem a személyiségen semmit sem változtat.
4-es majdnem vicces voltál :D
többiek köszönöm a választ, várom még a véleményeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!