Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak adjatok tanácsot?
Sziasztok az van,hogy 2hónapja van barátom már volt köztünk sz.x.
Én 16éves vagyok ő 17 és egyszer csak beleültem a p.niszébe ő ellenkezett az egészért,de bele adta a derekát ,de amikor beleültem egyből ledobott magáról,hogy ez így nem jó bajok lehetnek és hát most szerintem baj van.
1hónapja volt ez a dolog azóta nem jött meg és reggeli hányinger is van emelt még van fáradékonyság,de ez nem olyan nagy mértékű.
Volt egy tesztem 2napja,de negatív lett,még azért várunk 3-4 napot és ismételjük.( nagy valószínűséggel terhes vagyok )
Anyámnak beszámoltam az egészről,de nem igazán törődik vele/velem,barátom természetesen segít,de ő is csak tanul még.
Nagy valószínűséggel elvetetem mert,nem olyanok az anyagi körülmények,hogy egy gyereket feltudjak nevelni főleg ilyen felfogással ami nekem van.
Párom se nagyon akarja,de ő ezt mondta nekem "Én nem vehetlek rá ilyen nagy döntésre,hogy vetesd el,de segítek a döntést meghozni"
És én se akarok még gyereket előttem az egész élet és egy oltári nagy hülyeségből jött ez,még tanulni akarok.
Nagyon nagyon,de nagyon oc.mány dolog,ha 16évesen lenne egy abortuszom?
Legyenek szívesek,ne olyanokat írni,hogy k..va vagyok gondolkodtál volna előtte és a többi.
Most eléggé lehangolt vagyok.
A hányinger lehet az idegességtől is!
Tesztelj pár nap múlva újra!
Az abortusz a te döntésed, mindegy hogy hány éves vagy, nem lehet túl jó dolog. De mindenképp menj el nődokihoz, és írass tablettát!
Értem idegileg eléggé kivagyunk a barátommal állandóan hívogat,hogy megjött vagy van valami görcsöl a hasam vagy valami tünetet produkálok.
Nagyon be vagyok parázva rendesen most elsírnám magam,hogy írom ezeket a sorokat :( kétségbe vagyok esve és csak ketten vagyunk :S se anya se apa....
Nem tudom mibe bízzak a teszt negatív lett 2napja.
Ha a mostani is az lesz akkor ez nem terhesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!