Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S FIUK! Adjatok tanacsot! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
21 eves no vagyok, ferjnel vagyok, a ferjemnek egyszeruen nem tudok parancsolni, van , hogy elmegy a haverokkal es tobbet ul a kelletenel , haza jon, leszidom es magyarazza , hogy o nem papucs meg ilyenek, eddig ez nem volt igy, de 4 hete csaszaroztak szinte, szoval nincsen szex , nagyobb a hasam mint terhesseg elott, terhessegi csikok, szoval nem vagyok csino es voznzo mint voltam, szoval... Mivel tudnam manipulalni, es hogyan csinaljam , hogy hallgasson ram, Most pld 2 napja osszeszedtem magamat, ujra kisminkeltem magamat , csinosabb ruha, es azzal hivott fol telon, hogy hozzon e nekem valami finomat mikor jon haza a munkabol... Szoval szerintetek e miatt huz el itthonrol neha a haverokkal, mert nem vagyok vonzo es csak nezni tud engem , egyebet nem ! Egy no hogyan? Mivel szec ra titetket dolgokra? Hogyan lesztek kicsit papucs ferjek , pasik? Koszi a valszokat!2013. febr. 10. 20:02
1/29 anonim válasza:
Na látod egy baj van.Parancsolni akarsz neki.
Kellett neked férjhez menni.
3/29 anonim válasza:
Cigány csárdások vagytok amúgy?
4/29 anonim válasza:
Nem tanács kell neked, hanem orvos. Komolyan.
5/29 anonim válasza:
Szegény férjed... Remélem, félrekúr és valami normálisabbal.
6/29 anonim válasza:
Az a bibi, hogy nagyon korán házasodtatok össze és lett gyermeketek, nem éltetek még semmit sem!
7/29 A kérdező kommentje:
Undokok vagytok.... koran , nem koran van a hazassag az tok mind1, de nincsen koran es a babat egyszeruen imadjuk, es nem nem vagyunk ciganyok! Nem az, hogy parancsolni szeretnek neki, de megis valahogy megertetni vele, hogy neki mar mellettem a helye es nem a haverok mellett! Szerintem nektek nincsen csaladotok es azert fura ez nektek!
2013. febr. 10. 20:09
8/29 anonim válasza:
Sajnálatos a mostani helyzeted a császár miatt, de a kezed és a szád most is ugyan úgy működik mint a szülés elött!
9/29 anonim válasza:
Akkor is korán volt az a házasság, a gyerek meg végképp korán volt. Siettek siettek kapkodtok, az ifjúság butasága!
10/29 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van , de nem bantuk meg, es szerintem ez a boldogabb elet, ha a gyerekessel es csaladoddal vagy, kibuliztuk, eltuk magunkat mind2 en:D egutt is es kulon-kulon is! de itt nem a z a kerdes, hogy mikor mentem ferjhez, vagy hogy korai a gyerek vagy sem....Az irjon aki tud segiteni...
2013. febr. 10. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!