Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S FIUK! Adjatok tanacsot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S FIUK! Adjatok tanacsot! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
21 eves no vagyok, ferjnel vagyok, a ferjemnek egyszeruen nem tudok parancsolni, van , hogy elmegy a haverokkal es tobbet ul a kelletenel , haza jon, leszidom es magyarazza , hogy o nem papucs meg ilyenek, eddig ez nem volt igy, de 4 hete csaszaroztak szinte, szoval nincsen szex , nagyobb a hasam mint terhesseg elott, terhessegi csikok, szoval nem vagyok csino es voznzo mint voltam, szoval... Mivel tudnam manipulalni, es hogyan csinaljam , hogy hallgasson ram, Most pld 2 napja osszeszedtem magamat, ujra kisminkeltem magamat , csinosabb ruha, es azzal hivott fol telon, hogy hozzon e nekem valami finomat mikor jon haza a munkabol... Szoval szerintetek e miatt huz el itthonrol neha a haverokkal, mert nem vagyok vonzo es csak nezni tud engem , egyebet nem ! Egy no hogyan? Mivel szec ra titetket dolgokra? Hogyan lesztek kicsit papucs ferjek , pasik? Koszi a valszokat!

2013. febr. 10. 20:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Régen úgy volt , hogy ilyenkor az asszony kedveskedett finom vacsorát főzött amit szeretett, megpróbálta a babát teleitatni anyatejjel h aludjon mikor a férj hazajön és francia bugyiban illetve egy lepejben várta haza a férjét.

De az is lehet h csatlakoznotok kéne valami gyülekezethez.

2013. febr. 10. 20:32
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit tegyél. De azt tudom hogy mit ne. Ne veszekedj vele állandóan mert az csak olaj a tűzre! Azért megy el mert a haverokkal jobban érzi magát mint veled. Legyél kreatív és érd el hogy veled érezte jobban magát mint a haverokkal.
2013. febr. 10. 20:33
 23/29 anonim ***** válasza:
21es nagy igazságokat ír.
2013. febr. 10. 20:35
 24/29 anonim ***** válasza:
csípd ki magad továbbra is és próbáld ki,h. nem hisztizel mikor közli,h. elmegy csak kérdezd meg,h. mit szeretne enni ha hazaér ;)
2013. febr. 10. 20:36
 25/29 A kérdező kommentje:
Pontosabban?
2013. febr. 10. 20:36
 26/29 valaki a tömegből ***** válasza:
Köszi szépen most egy életre elvetted a kedvem a házasságtól. :P
2013. febr. 10. 20:38
 27/29 anonim ***** válasza:
41%

az a probléma,hogy a gyereket ketten vállalták nem csak az anyja. tehát a férjének kötelessége otthon lenne főként. az anyuka mikor mehet el? ha a férfi hajlandó vigyázni a gyerekre?

nem ide kellett volna írnod a kérdést, hanem a családi kapcsolatokba. itt még kis ösztönlény hülyegyerekek vannak akiknek a szex a legfontosabb meg a csajozás.

2013. febr. 10. 20:41
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

ezért nem fogok szülni és házasodni sem, a férfinek semmi kötelessége csak a nőnek. undorító.

tudod mikor tegyél a kedvére? ha megkeresi a havi 500 ezret. addig ne. :)

2013. febr. 10. 20:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy téged bánt, hogy mindig a haverjaival van. Ha szeret és tisztel, akkor képes lesz kompromisszumra és neked is bele kell élned magad az ő helyzetébe - lehet, hogy túl hirtelen neki ez a családos élet és így próbál menekülni. Azzal, hogy veszekedéssel várod haza, csak rontasz a dolgokon. Próbáljátok ezt megbeszélni.
2013. febr. 10. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!