Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S FIUK! Adjatok tanacsot! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
21 eves no vagyok, ferjnel vagyok, a ferjemnek egyszeruen nem tudok parancsolni, van , hogy elmegy a haverokkal es tobbet ul a kelletenel , haza jon, leszidom es magyarazza , hogy o nem papucs meg ilyenek, eddig ez nem volt igy, de 4 hete csaszaroztak szinte, szoval nincsen szex , nagyobb a hasam mint terhesseg elott, terhessegi csikok, szoval nem vagyok csino es voznzo mint voltam, szoval... Mivel tudnam manipulalni, es hogyan csinaljam , hogy hallgasson ram, Most pld 2 napja osszeszedtem magamat, ujra kisminkeltem magamat , csinosabb ruha, es azzal hivott fol telon, hogy hozzon e nekem valami finomat mikor jon haza a munkabol... Szoval szerintetek e miatt huz el itthonrol neha a haverokkal, mert nem vagyok vonzo es csak nezni tud engem , egyebet nem ! Egy no hogyan? Mivel szec ra titetket dolgokra? Hogyan lesztek kicsit papucs ferjek , pasik? Koszi a valszokat!
Amiatt húz el otthonról mert megpróbálsz neki parancsolgatni, manipulálni próbálod, stb. Csodálkozol? Én haza se mennék a helyében ha olyan vagy amilyennek itt most beállítottad magad.
24f
2013. febr. 10. 20:14
12/29 anonim válasza:
Nem szép dolog,de lehet,hogy a gyerek miatt lóg inkább a haverokkal.
2013. febr. 10. 20:15
13/29 anonim válasza:
Úgy viselkedsz mint egy középkorú de annál is házsártosabb boszi feleség, aki uralkodni akar, mintha már 30 éve házasok lennétek.
Ő nem ezt várja tőled!
2013. febr. 10. 20:16
14/29 A kérdező kommentje:
Nem a gyerek miattt, Imadja a gyereket! En egyszeruen azt szeretnem elerni, hogy ne a haverokkal , hanem a csaladjaval legyen, hiszen a mult ejjel ejjeli 2 oraig ult 1 barban, nem nonel volt mert a baratnom ott az elarusito , es mondta , hogy ott volt a haverokkal!
2013. febr. 10. 20:18
15/29 anonim válasza:
Ha ilyen kis apróságok meglennének a kapcsolatotokban, mint pl.: szerelem, tisztelet, odaadás.. Nem lenne gondotok.
2013. febr. 10. 20:18
16/29 A kérdező kommentje:
Aszerelem megvan, tisztelet az lehet hogy nem eppen ugy mint ahogy kene! De min kell valtoztatnom?
2013. febr. 10. 20:19
17/29 anonim válasza:
1. Soha ne próbáld irányítani! Ő a család feje és kész.
2. Ha azt akarod hogy nőnek nézzen téged továbbra is akkor te is képzeld őt férfinak. Ha már a gyerek az első az életedben akkor ő majd keres olyan nőt akinek ő a legfontosabb az életben. Sok házasságot láttam tönkremenni, a gyerek megszöletett és a nőt nem érdekelte már semmi csak a gyerek, a férfit meg csicskáztatta, és a gyereket eszközként használta a manipulációkhoz.
2013. febr. 10. 20:20
18/29 anonim válasza:
mégsem éltétek annyira ki magatokat ha folyton eljárkál, vagy egyszerűen tényleg előled menekül.
2013. febr. 10. 20:21
19/29 anonim válasza:
ha a férjed is 21 éves akkor ne várd el,hogy otthon üljön veled mint egy 70 éves házaspár ...igen is korán belemenni ilyenbe egyszerűen felelőőtlenség éretlenek vagytok ez jön le
2013. febr. 10. 20:22
20/29 A kérdező kommentje:
25 EVES A FERJEM! jO OKE, DE MIT TEGYEK, HOGY MEGVALTOZZON? eNGEDJEM , HOGY HADD MENJEN EL ALLANDOAN? es iszogasson a haveraival?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!