Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Nálatok alapból ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nálatok alapból ki van zárva egy lány ha wicca (=zöldboszorkány)?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 19:31
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

Kedves hittérítő! Szidtam egy szóval a kereszténységet? Semmi köze sincs ehhez a te vallásodnak,mégis belekevered.

És nem hiszem hogy egy jóindulatú,segítőkész ember rögtön "bűnös" lesz mert wicca,ellenben egy szar alak akkor is szar alak marad ha keresztény. Szép napot!

2010. máj. 16. 20:04
 42/56 anonim ***** válasza:
40%

WTF Hell Hatodik Köre?

Az Yggdrasil (lásd még:Világfa) gyökerei közti Helről van szó? Mindazok pokláról akik nem jutnak hősi halállal a Valhallába? Kicsit túl magasra sikerült ez a labda nem gondolod?

Egyébként én nem aggódom. Biztos vagyok benne hogy Loki lánya gondoskodik az elhivatott trollokról.

2010. máj. 17. 03:01
 43/56 anonim válasza:
100%
Engem nem zavarna :)
2010. máj. 17. 03:02
 44/56 anonim ***** válasza:
97%
Senki nem szidja a kereszténységet meg a Bibliát, nem értem miről beszélsz. És nem "hiszi" senki, hogy zöldboszorkány, sajnálom, hogy nehéz elfogadnod, hogy vannak más vallásbeliek is. Csak mi tiszteletben tartunk titeket, ti viszont minket nem, ez a különbség.
2010. máj. 17. 09:52
 45/56 anonim ***** válasza:
100%

Ki van zárva, hogy ha valaki zöld mágiát űz, az boszorkány.

A boszorkánymágia más, mint a zöld, vagyis természetmágia. Legtisztább mai alkalmazása talán a druidizmus, és bár a wicca mindent, amire ráteszi a mancsát, igyekszik beolvasztani hogy kielégítse a vásárlók igényeit, messze van tőle...

Kiábrándító, ha valaki ezzel divatozik, ha valaki azért próbálkozik, ilyenekkel, mert kúl, vagy mert erősnek okosnak, különlegesnek hiszi magát tőle, vagy ha mindenre ilyesmivel válaszolna. Kizárt a szerelmi mágia és egyéb hülyeségek.

Miért? Mert a mágiának vannak szokásjogból eredő korlátai, etikai korlátai, ráadásul minden egyes mágikus tettnek van következménye. Nem, nem a hármas szabályra gondolok, ennél problémásabb dolgok is vannak.

Másrészt az a tapasztalatom, hogy a hozzád hasonlók hamar kinövik ezt, nem mélyednek el az okkultizmus rejtelmeiben, és csak üres címkeként viselik a wicca szót. Na ez gáz.

A valódi tudás viszont soha nem megvetendő. Van jónéhány ismerősöm, aki természettudós létére foglalkozik ilyesmivel, és cseppet sem gáz egy más, komoly világnézet kialakítása, mely megpróbálja az általánosságban ismert valóságokat és a sokak által bolondságnak tartott, még nem ismert dolgokat tudományos, magyarázható alapon megérteni, összehozni.

Ők is jól megvannak a párjukkal, nem kell hát aggódni, végső soron mindenféle rigolyáját elviseli az ember a partnerének, ha szereti.

2010. máj. 19. 14:49
 46/56 anonim ***** válasza:
86%

A wicca az utüóbbi idők leggyorsabban terjedő vallása az usában, úgyhogy nem mondanám, hogy nem divat.

És még egy adalék: a kelta druida hagyományok nagyon nagyon nagyon mások, mint a régi boszorkány tanok..

nem tudom ki hozta össze a boszorkáényságot a druidákkal... de az is jó nagy Bikicsunáj volt...

2010. máj. 19. 14:53
 47/56 anonim ***** válasza:
27%

A pokol hatodik köre, hogy letisztázzuk a fogalmakat, ahogy Dante is megírta, megjegyzem helyesen:

-az eretnekek és a hitetlenek köre.

De a mágiahasználók mélyebbre csúsznak:

Nyolcadik kör: a csalók köre,annak negyedik bugyra:

– A jósok és varázslók bűnhődésének helyszíne.

Itt ki-ki abban bűnhődik, amiben vétkezett, de ellentétes értelemben. A jósok a nem látható jövőt nézik, ezért most arccal hátrafelé kell menetelniük.

2010. máj. 19. 15:07
 48/56 anonim ***** válasza:

Hű :D akkor most sorrend nélkül.

Samhain nem gonosz? :O igaz én csak az odaátban láttam :D

aztán... hogy a kérdésre válaszoljak : engem egyáltalán nem zavarna, sőt, jobban tetszene mint egy keresztény lány. mármint aki úgy rendesen vallásgyakorló keresztény, nem az aki csak meg van keresztelve..

aztán... nekem szinte mindig volt önálló véleményem (kivéve 10 éves korom körül, de az csak a hormonok miatt voltxD 3 év alatt kinőttem az utánzást) szóval én suliban elsős koromban jártam hittanra.. kedves férfi volt a tanár, a helyi papnak volt a segítője vagy mittomén. na amiket ő mesélt, abba én 7 évesen tudtam kivetni valót találni... ahhoz képest hogy a szeretet meg ilyen dolgok a legfontosabbak, a keresztény történelemben nagyon sok mocskos undorító és kifejezetten gonosz dolog is van..

am. meg ha már a fű is szóba került :D nekem a füvesekkel sincs semmi bajom :D:D (másképp nem tudnék tükörbe nézni :D:D) de az a partiarc füves vagyok, hanem a művész zenész füves.. meg durvábbat nem merek kipróbálni.

jah.. 17/F voltam :D

2010. máj. 19. 16:01
 49/56 anonim ***** válasza:
100%
Samhain gonosz? He? Az egy ünnep nem egy személy.
2010. máj. 19. 17:12
 50/56 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell foglalkozni a keresztényekkel.Az ő istenüket már kétezer éve keresztre feszítették,az én isteneim még mindig emelt fővel fogják a fegyvereiket.
2010. jún. 29. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!