Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok alapból ki van zárva egy lány ha wicca (=zöldboszorkány)?
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 19:31
1/56 anonim válasza:
Hát szerintem azzal nem is nagyon kezdenek ki aki ilyesmikkel játszik. Elég gyerekes.
2/56 anonim válasza:
ha nem hangoztatod, nem kell aggódnod... ha tizenéves vagy, kinövöd úgyis (addig meg csak kiröhögnének), hogyha meg már idősebb, felnőtt, akkor nem ez fogja eldönteni, hogy van e párkapcsolatod, vagy sem....egy férfi úgy fog megszeretni, ahogy vagy és amilyen vagy...
3/56 anonim válasza:
Hát nem tudom szerintem azért elgondolkodtat egy pasit pláne egy felnőtt érett férfit, hogy kikezdjen e egy lánnyal aki azt hiszi magáról, hogy ő egy zöldboszorkány. Azt gondolná szeirntem, hogy valami nincs rendben nála és azért van egy 11 éves kislány agyi szintjén.
4/56 A kérdező kommentje:
Ez annyira elkeserítő. Nem vagyok se értelmi fogyatékos,se gyerekes,mindössze más isteneket tisztelek,mégis úgy kezelnek mint valami leprást.
2009. okt. 13. 19:44
5/56 anonim válasza:
Hát elég nagy marhaságnak tűnik. Ez amúgy olyan boszorkányság, hogy mindig beszívtok és úgy varázsoltok?
6/56 anonim válasza:
Ja, egy 50 éve kitalált pszeudo-okkultista vallásod van, ahol valójában nincsenek is istenek, mivel a pogány hagyományra alapszik.
Gratulálok, hány éves is vagy, mondd csak?
7/56 A kérdező kommentje:
Nem,olyan hogy a természetet tiszteljük-.-
2009. okt. 13. 19:55
8/56 anonim válasza:
Én a magam részéről szívesen elbeszélgetnék vele:) Érdekelnek az ilyen és ehhez hasonló dolgok, legalább lenne közös téma.
25/F
9/56 A kérdező kommentje:
Végre egy pozitív válasz:D
2009. okt. 13. 20:01
10/56 anonim válasza:
Najó, ez majdnem szánalmasabb, mint a horoszkóp...
(földön fekve röhögő szmájli...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!