Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Nálatok alapból ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nálatok alapból ki van zárva egy lány ha wicca (=zöldboszorkány)?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 19:31
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
87%

19:36 vagyok...14-15 évesen én is wicca voltam :) és mindenki kiröhögött érte, sőt, a gimiben ki is közösítettek. A tinilányok között nagy divat ez, de mint mondtam, ki fogod nőni. És ha mégsem, akkor nem úgy fogod majd csinálni, mint most, hanem egészen másképp. Én nem mondtam, hogy az baj, hogyha érdekel téged ez a vallás. A baj az, hogy ez egy olyan világban történik, ahol nem kifizetődő eltérni a többiektől. Ha kilógsz a sorból, különc vagy, és ha különc vagy, akkor már egyből dilis is. Sajnos manapság ez megy. Ezért mondtam, hogy a te érdeked, hogy ezt ne hangoztasd. Ha felnőtt leszel és még mindig kitartasz a wicca vallás mellett, akkor már nem kellesz ilyenek miatt aggódnod, ugyanis a felnőttek már másképp kezelik az ilyesmit. Biztosan találsz majd egy olyan férfit, aki ezzel együtt fogad el, sőt, talán még érdekelni is fogja.

Saját példa: két éve van egy vőlegényem, akivel nagyon szeretjük egymást...tinikoromban az egyik legjobb barátom volt és ő is halálra röhögte magát a wiccaságomon. 4-5 év múlva, mire én ebből kinőttem, mit láttam, mikor bementem a szobájába? Minden tele volt okkult témájú dolgokkal... jobban érdekelte őt, mint engem anno a wicca :) Még mai napig is szoktunk nevetni egymáson, de már egyikőnk sem követ semmiféle vallást... attól függetlenül nem ítéljük el azokat, akik igen, és hiszünk a természetfelettiben. (20/L)

2009. okt. 13. 20:13
 12/56 anonim ***** válasza:
33%

20:13-as, te nagyon el vagy tévedve!

Baromira más dolog az, hogyha valakit érdekel valami, érdekesnek találja, meg az hogy hisz benne, meg hogy ő egy "zöldboszorkány".

2009. okt. 13. 20:15
 13/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. Vicces,mert jelenleg állatira nem divat a boszorkányság és társai a korosztályomban. Én 11 éves koromban kezdtem ismerkedni a témával és azóta sem találtam olyat ami jobban érdekelne. Nem hangoztatom,de nem is titkolom,úgyis mindenki szerint különc vagyok.

Ma viszont összevesztem egy ismerősömmel,mert beszélgettünk és mondtam hogy várom már a Samhaint,erre ő elkezdett hisztizni hogy nincs is wicca,meg idióta vagyok,meg az ember az alfa és az omega és nincs rajta kívül semmi.

2009. okt. 13. 20:20
 14/56 A kérdező kommentje:
istenem,mi a halálért lovagoltok ezen hogy "húúúúúúúúúzöldboszorkááááány"? igen,ez a másik neve a wiccának n00bok
2009. okt. 13. 20:22
 15/56 anonim ***** válasza:
10%
mondj 1 érvet amiért ebben hinnem kéne.
2009. okt. 13. 20:29
 16/56 anonim ***** válasza:
26%
Elégetlek máglyán.
2009. okt. 13. 20:29
 17/56 anonim ***** válasza:
17%
A wicca is ugyanolyan gáz te nagyonkorlátolt. :D
2009. okt. 13. 20:58
 18/56 anonim ***** válasza:
76%
tényleg nem értem, mit lovagoltok ezen, tényleg csak egy név... a sátánisták sem a sátánban hisznek, csak ez a nevük... mellesleg ez sem sokkal jobb, mint az,hogy az öregapó fentről figyel minket, hogy jók vagyunk e :D
2009. okt. 13. 20:58
 19/56 anonim ***** válasza:
36%

Szeretitek a természetet és "ZÖLD"boszorkányok, "ZÖLD"varázslók (vagy mi a szösz) vagytok?

Mi ez? A Greenpeace vallási tagozata? XD

2009. okt. 13. 21:37
 20/56 anonim ***** válasza:
16%

halottam már jóboszorkányról, halottam már már gonoszboszorkányról. zöldboszorkányról nem sokszor. az első kettő csak a mesékben létezik, és a harmadik is!!! nyugi kislány elmúlik az agybaj.

higgyél inkább istenben, annak legalább van vmi alapja. pl ott a biblia. vagy itt is van esetleg zöldek könyve? brávó E.T....:D

2009. okt. 13. 21:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!