Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Nálatok alapból ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nálatok alapból ki van zárva egy lány ha wicca (=zöldboszorkány)?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 19:31
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
92%

11:08!

a ricinusos ötlet kiváló :D de a wicca nem csak abból áll hogy értenek a herbalizmushoz, hanem vannak filozófiai megkötései, mint például amit a kérdező is írt az imént.

2009. okt. 28. 18:27
 32/56 anonim válasza:
98%
ÖÖÖ.. a Wicca vallás nemcsak ide-oda varázsolgatásrol szó és nemis gyerekes mivel vetekszik az agykontrollal(azért nem annyira)bizonyos értelembe,nem "gyerekes" és nemis "játék" na mindegy.a Wiccan az egy gondolkodásmód is.onnan tudom mert énis az lennék...
2009. nov. 2. 20:27
 33/56 anonim ***** válasza:
26%

10-17 01:48

Lehet, hogy csűrték-csavarták, de nem is egy tinidivat-vallás szintjén áll.

2009. nov. 3. 06:35
 34/56 anonim ***** válasza:
10%

ez egy hatalmas baromság ENNYIIIIIIIIIIIIIIIII.

és aki többre tart egy wiccát mint egy keresztény az vessen magára. úúúristn milyen emberek vannak----.

2009. nov. 3. 13:11
 35/56 anonim ***** válasza:
79%

Kedves tudatlanok!

Sok kommentet olvastam, a lány csak arra volt kiváncsi ami a kérdésben szerepelt. Ti meg vallási hovatartózását gúnyoljátok,nem szép dolog... Ebből látszik nincs vallási szabadság, csak a kereszténység elfogadott????

Boszorkányság létezik,ősidők óta. Miért kételkedtek, hogy van-e a mai világba is, persze hogyvan!

Ja és ezt nem lehet kinőni, aki "kinövi" az valójában nem is rendelkezett termászetfeletti erőkkel.

2009. nov. 6. 15:39
 36/56 anonim ***** válasza:
88%

Írtam neked egy privit.

Kérdésre a válaszom: Lány vagyok de tapasztalatból mondom hogy sok alapból kizár, mivel megijed, hogy "jajj ő egy boszi elvarázsol" holott nagyon nem erről szólnak a dolgok, de hát a mesékben ezt látták:)

2009. dec. 26. 22:58
 37/56 anonim ***** válasza:
88%

Lány vagyok, de a fiú lennék, sem lenne baj.

Előző válaszolók. Miért kell valakit vallási kötődése miatt cseszegetni? Különben is, igen, létezik a wicca, mint vallás. Nem szekta, a természet ősi tisztelete nyilvánul meg benne. Talán utána kéne olvasnotok bizonyos dolgoknak, mielőtt véleményezitek, mert lehet, hogy tévedésben éltek.

A zöldboszorkányság nem egy gyerekes dolog, nem olyan, hogy túl sok boszis filmet vagy mesét néztünk, és mi is azok akarunk lenni.

2010. jan. 28. 11:31
 38/56 anonim válasza:
74%

Szerintem undorító, hogy valakit ilyen módon és hangnemben bíráljunk a vallása miatt! Nem a középkorban élünk, hogy valakit elítéljünk azért, mert wicca.Elszomorító, hogy az egyháznak még mindig ilyen agymosó hatása van a sok manipulálható emberre. A kereszténység úgy pusztította más népek kultuszát, ahogy csak tudta. Történelme során gyűlölködtek, gyilkoltak, fényűzésben éltek, utóbbit mind a mai napig, miközben a szeretetről papoltak. Nagyszerű. Az egyetlen védekező eszközük pedig a Biblia? Gratulálok, egy kétezer éve megírt könyv, aki vízen járó emberekről ír, valóban nagyon kézzelfogható bizonyíték. Mindenesetre, engem nem érdekel, ki mennyire hisz ezekben. De kedves keresztények, mikor idén húsvétkor csokinyuszikat vesztek, meg aranyos kis nyuszis motívumokkal dekoráljátok otthonotokat, jusson eszetekbe a következő: "Eostre napja szent az azonos nevű termékenységi istennő számára. Totemállata a mezei nyúl, és a manapság csokoládétojást ajándékozó húsvéti nyuszik ábrázolásában a régi termékenységi rítusok nyomait láthatjuk." A kérdező számára pedig csak annyit, hogy ha összejössz egy sráccal, ne az legyen az első dolgod, hogy bejelented, hogy wicca vagy, nehogy úgy reagáljon, mint a válaszolók közül sokan. Ha már hosszabb ideje együtt vagytok, szépen vezesd föl neki, de csak finoman. :)

Akinek pedig a zöldboszorkányról rögtön a betépés jut eszébe, annak azt ajánlom, szívjon kevesebbet...

2010. márc. 20. 11:20
 39/56 anonim ***** válasza:
66%
Semmi gond, nekem bejönnek a holdkóros újpogány hippik. Inkább az a kérdés hogy egy wicca el bírná-e viselni a cinizmusom.
2010. máj. 11. 14:52
 40/56 anonim ***** válasza:
0%
Nos,ha valaki "zöldboszorkánynak" hiszi magát,higyje,ezzel nem sért meg engem,én nem fogom visszatartani.De,ott,hogy a Bibliát és a kereszténységet szidja elvetette a sulykot. Lehet a Bibliát,és a keresztényeket, szidni,lehet. DE!!!! Azt ne feledjétek el,ti agymosottak,hogy amikor majd a hell 6. körében rohadtok véres,sötét sírokban bezárva, mindörökké,akkor ráértek megszámlálhatatlan sokszor megbánni a bűneiteket. Megváltozni viszont még nem késő.
2010. máj. 16. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!