Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem ízlik az, amit főztek?
A régi időkben a nők jól bevált, többszörösen bizonyított receptekhez fordultak, amikor "A legjobb pasi" nevű ételkülönlegességet kívánták elkészíteni maguknak. Elővették a fűszerespolcról az "értelem", "műveltség", "kedvesség", "udvarlás", "tisztelet" és a többi hasonló feliratú hozzávalót és egy nagyon kellemes ízű, mindenki által elismert ételt főztek belőle.
A mostani, ultramodern nők már másfajta étkekre vágynak. Az ő hozzávalóik a "feltűnő külsőségek", "az értelmetlen, blőd beszéd és tettek", "a kulturálatlan viselkedés" és a "totális nagyképűség" nevű dobozokban találhatóak. A belőlük készült étkek pedig felemásak. Kezdetben borzongatóan tüzesek, hogy még a hajuk is égnek áll tőle az élvezettől, később azonban előjönnek a mellékhatásaik. Ezek közé tartoznak pl. a gyomorgörcsök, a fejfájás, a rossz közérzet és az időnkénti erős sírásrohamok is. Mindezek az új ételek mellékhatásai. Miután kiheverték őket, rájönnek a valódi okokra, azonban sem a recepten, a hozzávalókon, sem önmagukon, azaz a szakácsnőkön sem hajlandóak változtatni és a következő étel elfogyasztása szintén ugyanezekkel a tünetekkel jár.
Miért nem hajlandóak változtatni az előbbi összetevőkön, ha valóban kellemes ízű és hosszú távon is kellemes ételt szeretnének főzni maguknak?
Igyekszem!
Meg ugye én némely hozzávaló terén ínyenc vagyok, szóval nem attól áll égnek a hajam az élvezettől, amitől sokan másoknak. :)
Nagyon jó!
Elmondanál néhány összetevőt, hacsak nem a te konyhád titka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!