Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért nem ízlik az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem ízlik az, amit főztek?

Figyelt kérdés

A régi időkben a nők jól bevált, többszörösen bizonyított receptekhez fordultak, amikor "A legjobb pasi" nevű ételkülönlegességet kívánták elkészíteni maguknak. Elővették a fűszerespolcról az "értelem", "műveltség", "kedvesség", "udvarlás", "tisztelet" és a többi hasonló feliratú hozzávalót és egy nagyon kellemes ízű, mindenki által elismert ételt főztek belőle.

A mostani, ultramodern nők már másfajta étkekre vágynak. Az ő hozzávalóik a "feltűnő külsőségek", "az értelmetlen, blőd beszéd és tettek", "a kulturálatlan viselkedés" és a "totális nagyképűség" nevű dobozokban találhatóak. A belőlük készült étkek pedig felemásak. Kezdetben borzongatóan tüzesek, hogy még a hajuk is égnek áll tőle az élvezettől, később azonban előjönnek a mellékhatásaik. Ezek közé tartoznak pl. a gyomorgörcsök, a fejfájás, a rossz közérzet és az időnkénti erős sírásrohamok is. Mindezek az új ételek mellékhatásai. Miután kiheverték őket, rájönnek a valódi okokra, azonban sem a recepten, a hozzávalókon, sem önmagukon, azaz a szakácsnőkön sem hajlandóak változtatni és a következő étel elfogyasztása szintén ugyanezekkel a tünetekkel jár.

Miért nem hajlandóak változtatni az előbbi összetevőkön, ha valóban kellemes ízű és hosszú távon is kellemes ételt szeretnének főzni maguknak?

2013. jún. 24. 22:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
És olyankor mi van, ha a jól bevált, "hagyományos" összetevőket szeretném beletenni a főztömbe, viszont vannak modern gyártók, amelyek ezeket a hagyományos hozzávalókat egészen trükkösen készítik el, és csak akkor derül ki, hogy valami egészen mást okoznak a vártnál (és azért álcázták a "vártat", hogy megvegyem és felhasználjam őket), miután megette őket az ember (és erre a használati útmutatóban sehol sem volt egy szemernyi utalás sem)?
2013. jún. 24. 22:27
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
ez már az apokalipszis kezdete.
2013. jún. 24. 22:27
 13/34 A kérdező kommentje:

22.26

A mostani férfiállományra gondoltál az alapanyag alatt? Szerintem a tiszta anyag még nyugodtan alakítható. Főleg, ha valaki beveti az eredeti, hamisítatlan női stílust.

2013. jún. 24. 22:28
 14/34 A kérdező kommentje:

Endless Route, némi tapasztalattal és a dolgok mélyére látva sokat segíthetsz a helyzeten. Le lehet tesztelni az összetevőket, de nem a mostanában szokásos módon, azaz verbálisan, mivel egyes hozzávalók erre nem megfelelően reagálnak, ugyanakkor lehet belőlük mégis kiváló ízfokozó.

Inkább tettekben kell lemérni, milyen jó tulajdonságokkal bírnak.

2013. jún. 24. 22:31
 15/34 anonim ***** válasza:
Na, éppen ezért én nem is főzőcskéztem, inkább körülnéztem az éttermekben és kiválasztottam a nekem legjobban megfelelő menüt. :)
2013. jún. 24. 22:32
 16/34 A kérdező kommentje:
Igen helike! Viszont lehet akár sokkal változatosabb is ez az étel, mint gondolnák a hölgyek, csak már annyira nincs bennük hit, hogy nem is mernek velük kísérletezni.
2013. jún. 24. 22:33
 17/34 anonim ***** válasza:
És ha a tetted próbát is hosszú-hosszúúúúú ideig állják, aztán később jön a h-ülyeség, mint derült égből a villámcsapás?
2013. jún. 24. 22:34
 18/34 A kérdező kommentje:
Endless Route, ebben igazad van! A leírt módszer kockázatcsökkentésre való.
2013. jún. 24. 22:36
 19/34 anonim ***** válasza:
Kockázat nélkül nincs boldogság. :)
2013. jún. 24. 22:36
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
17,az a pech. Legközelebb majd nem vásárolsz attól a gyártótól.
2013. jún. 24. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!