Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg meleges, ha egy férfi keresztbe tett lábbal ül?
Figyelt kérdés
Én néha,ha utazok,vagy űlök valahol keresztbe szoktam tenni a lábam egyiket a másikra.
Lányoknál sokat látom,hogy így ülnek,de én is szoktam,mert néha így kényelmes.
Az öcsém meg mindig rámszól,hogy ne űlj már így ,mert a melegek szoktak így ülni.
Nem vagyok meleg amúgy.
Szerintetek tényleg nem íllik úgy ülni,mert azt hiszik meleg vagyok vagy ez csak az öcsém hülyesége?
30/F
2013. jún. 24. 21:00
3/7 anonim válasza:
Hát igazából az öcsédnek igaza van
4/7 anonim válasza:
Az öcséd a hülye...
Mindenki úgy ül ahogy akar.Talán le van írva a Bibliában hogy "Amelyik férfi keresztbe tett lábbal ül az homoszexuális"?!
Én is szoktam néha úgy ülni mert úgy kényelmes.
5/7 anonim válasza:
nem kell ilyennel foglalkozni,
amúgy nem ebből kell lebonni, a mozdulatok az árulkodóak, N
6/7 Csonti95 xD válasza:
Ha kényelmes, ülj úgy. (Én nem tudnék, egyáltalán nem kényelmes a zacsi miatt) :D
7/7 anonim válasza:
a sógorom úgy ül keresztbe tett lábbal hogy az egyik bokáját a másik térde fölé rakja kicsi terpeszben. szerintem az nem buz*s. de ha összeszorítod a cuccost odalenn akkor lehet páran annak néznek, nem szokványos de tényleg ne törődj másokkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!