Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki pontoz le mindenkit? :@
Figyelt kérdés
tudom, hogy nem ebbe a témakörbe tartozik, de itt mindenki le van pontozva.. végig olvasok egy csomó kérdést, és az azokat adott válaszokat, és rengeteg van ami le van pontozva.. olyan válaszok is, amelyek teljesen jók..2009. okt. 12. 21:45
1/19 anonim válasza:
Egy biztos, ha Nőkről rosszat írsz hiába igazad van, tuti sza*rrá lepontoznak:))))
2/19 A kérdező kommentje:
általánosan pontoznak le mindenkit..
és nagyon idegesítő..
2009. okt. 12. 21:49
4/19 A kérdező kommentje:
na az első válaszolót már le pontozták.. pedig én zöld kezet adtam..
2009. okt. 12. 21:50
5/19 anonim válasza:
Én mindig pontozuk.. amikor fasságot irtok nyugottan - t kaptok =) Nincs mit :P
6/19 anonim válasza:
Kit érdekel,hogy ki pontoz le kit, akkora hülyeség megkérdezi valaki,hogy melyik név a legszebb és még ott is van lepontozás komolyan mondom vicc oldal,amiért nekem mondjuk az ádám név jobban tetszik,mint a jancsi ez csak példa.
7/19 anonim válasza:
engem azért zavar, ha látják hogy a helyes válaszaim aránya rossz akkor szerintem kevésbé vagyok hiteles.. de hát ez van... :-)
8/19 anonim válasza:
Nem a pontjaid miatt leszel hiteles!!!
9/19 anonim válasza:
you are ideges?:D:D:D:D:D:D:D:D én se tudom, úgy látszik nagyon sok hülye unatkozó ember van.. akinek ez nyújt szórakozást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!