Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt mindenki pontoz mindenkit?

Itt mindenki pontoz mindenkit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 15:07
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

Szia!

Én soha nem pontozok és nem is érdekel, ha pontoznak!

Ha jó egy válasz, akkor átolvasom, megfontolom véleményezem, ha pedig nem akkor továbbhaladok a számomra nem hasznos válasz felett!

Egyébként nem is értem milyen esetben haladnak felfelé a %-ok. Úgyértem hány embernek kell hasznosnak tartani egy választ, hogy ugorjon egyet a %-ék.

2010. febr. 13. 15:17
 2/15 anonim válasza:
84%
én kb fél éve járok erre az oldalra.eleinte csak olvasgattam utana kezdtem el jobban érdeklődni a dolgok iránt és válaszolgattam.én eddig egyszer pontoztam (felfelé)mert annak a vkinek annyira megfogott a válasza habár már egyáltalán nem emlékszem h mivel volt kapcsoltban.de azota sem pontoztam és nem is fogok.....
2010. febr. 13. 15:29
 3/15 anonim válasza:
93%

Se fel, se le. Soha. Nem érdekel ez a funkció.

Ha számomra hasznos a válasz, akkor inkább megköszönöm! :)

2010. febr. 13. 15:33
 4/15 anonim válasza:
91%
Sajnos mostanában az lett a divat, hogy mindenki csak lefelé pontoz vagy sehogy úgy vettem észre.
2010. febr. 13. 15:34
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
én fordítva. vagy felfelé, vagy sehogy.
2010. febr. 13. 15:37
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
én sem foglalkozom vele,de különben mindenki aránylag magas %-on áll...
2010. febr. 13. 16:19
 7/15 anonim válasza:
100%
soha nem pontoztam. A nem hasznos válaszokat átugrom, a hasznosakat megköszönöm.
2010. febr. 13. 17:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt mondja,nem pontoz,mégis mindenkinek rengeteg pontja van pontozásért a toplistán...
2010. febr. 13. 17:12
 9/15 anonim válasza:
100%
én a számomra hasznos választ mindig hasznosnak értékelem, az egetverő baromságokat és rosszindulatú megjegyzéseket viszont lepontozom
2010. febr. 13. 17:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én eleinte pontoztam aztán már nem..sajnos sokszor azt látom, hogy a normális, esetleg még hozzáértőtől származó válaszok vannak lepontozva és a butaságok fel...akkor meg minek... Elolvasom a válaszokat ami tetszik, megjegyzem,ami nem, azon meg elszörnyülködöm...ennyi. Pontozni fölösleges, legalábbis én már így látom :)
2010. febr. 13. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!