Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire természetes, hogy mindenki megcsal mindenkit, vagy mi?
Ismerőseim között (fiúk-lányok vegyesen) szoktunk beszélgetni, és teljesen természetesen meséli egyik haverom, hogy neki 2 nője is van, csak nehogy az egyik tudomást szerezzen a másikról...de van olyan lány ismerősöm is, aki a fiúkkal csinálja ugyanezt, egyszerre 2 van neki....
(nem nyitott kapcsolatokról van szó)
És az a durva, hogy nem is szégyellik magukat, ez teljesen természetes dolognak számít ma már, vagy én vagyok csak őskori kövület, hogy sztem ez nagyon gyökér dolog?
ez gáz. ha nem lenne senkijük akkor oké, kavarjanak bárkivel, de ez undorító....
17/L
érdekes felfogás: "ismerek pár ilyet" = mindnki ilyen...
ne dizsiben barátkozz, mert az éppen arra van kitalálva, hogy bárkivel bármit azonnal.
"érdekes felfogás: "ismerek pár ilyet" = mindnki ilyen..."
Mivel pár embert ismerek, de minden embert nem ismerek, szerintem teljesen létjogosult a kérdés, hogy mennyire elterjedt ez a jelenség! Ezen mi nem érthető?
"ne dizsiben barátkozz, mert az éppen arra van kitalálva, hogy bárkivel bármit azonnal."
Életemben nem voltam még diszkóban, de köszönöm hogy látatlanul is megbélyegzel. Akiket ismerek, és említettem, pont hogy jól szituált fiatalok, egyáltalán nem a "disco-boy" kategóriák...ezért is meglepő nekem.
régen is divat volt szeretőt tartani :D csak akkor nem volt divat ezt kiteregetni. mindenki tudta, de nem beszéltek róla.
persze ez nem ugyanaz. két nem nyílt kapcsolat enyhén szólva gerinctelenség. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!