Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek van valamilyen segédeszközötök otthon?
Figyelt kérdés
Pl.: Vibrátor, Dildo...?
Írjátok le légyszi h 1./ mikor vettétek(kor)És a 2./jelenlegi korotokat is.3./ Bevált? 4./ Rendszeresen használod? 5./ És persze hogy mit?
2009. okt. 12. 20:52
21/25 A kérdező kommentje:
Előttem lévő adnál egy e-mail címet?vagy írj nekem vmit és akkor tudni fogom. Szeretnék vmit kérdezni csak tőled!
cici.mici@citromai.hu
2009. okt. 14. 19:53
22/25 anonim válasza:
cici mici vibrátort keres, ez aranyos :)
23/25 anonim válasza:
Sajnos semmilyen:( 22 éves vagyok, van pasim, mondanám h ő elég, de hát jó lenne kipróbálni egy vibrit pl:)
Fiatalon nem igazán izgatott a dolog, mostmeg a párom akad ki ha felhozom h akarok egyet, lehet h titokban beszerzem.
24/25 anonim válasza:
Én pasi vok, és eggyütt vettük a nejemmel! Engem felizgat, de nagyon, ha előttem produkálja magát...Nem vok féltékeny! És 69-ben, én csusztathatom a puncijába, úgy hogy Én nyalom a csiklóját, és közben szop!!! Na, hát annál nincsen jobbb!!!
25/25 A kérdező kommentje:
Ok kössz!
Küldtem e-mailt
2009. okt. 16. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!