Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek van valamilyen segédeszközötök otthon?
Figyelt kérdés
Pl.: Vibrátor, Dildo...?
Írjátok le légyszi h 1./ mikor vettétek(kor)És a 2./jelenlegi korotokat is.3./ Bevált? 4./ Rendszeresen használod? 5./ És persze hogy mit?
2009. okt. 12. 20:52
1/25 anonim válasza:
Igen van egy vibrátorom 13 évesen vettem most 14 vagyok.Nagyon jól bevált,hetente kb 1 szer használom =)
2/25 anonim válasza:
Nekem dido-m van. :) 17 évesen vettem talán, akkor én is kb. heti egyszer használtam. Mostanában már nem nagyon veszem elő, a barátom 100%-osan helyettesíti. :)
3/25 anonim válasza:
Elírtam, bocsi. Szóval dildo-m. :)
4/25 anonim válasza:
Gésa-golyó. 22 évesen vettem, most 24 vagyok és elég ritkán használom.
6/25 A kérdező kommentje:
Első te hol vettél 13-évesen vibrátort???
2009. okt. 12. 21:03
8/25 A kérdező kommentje:
oda be se engedhetnének nem?
18 alatt???
2009. okt. 12. 21:22
9/25 anonim válasza:
Azért ahhoz gratulálok, 13 évesen már vibrátorod volt.
10/25 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék egyet csak nem tudom hol megvenni 15 vok.
Ha valakinek van eladó Nagykanizsán az írjon. vagy azt hogy kanizsán hol lehet beszerezni!
2009. okt. 12. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!