Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek van valamilyen segédeszközötök otthon?
Pl.: Vibrátor, Dildo...?
Írjátok le légyszi h 1./ mikor vettétek(kor)És a 2./jelenlegi korotokat is.3./ Bevált? 4./ Rendszeresen használod? 5./ És persze hogy mit?
naaztán? 13 évesen, hú de nagy dolog -.-"
nekem van egy latex 22 centisem,16 évesen vettem. de nem nagyon használom, van aki helyettesíti.
amúgy, ha nagyon nem megy a beszerzés, online sexshop.
Használt műfaszt akarsz?
Van egy gusztusod, nemmondom!
menj le szépen a fö útra,és menj be a vica szex shop-ba ott találsz magadnak vibrit,bár lehet valmi idösebb ismerösödnek kellene bemennie.a jágótól kicsit feljebb van(tehát nem a belváros felé )ugyanugy egy kapualjban kell bemenni,mint a jágóba,csak eggyel feljebb.sok sikert.
egy kanizsai lány.
Félre értitek.
Nem használtat akartam hanem újat csak hogy valaki megvenné és eladná nekem!
Előttem lévő te hány éves vagy?
És nem oldhatnánk ezt meg? Mert nem vagyok túl jártas a városban, Megnéznéd esetleg az árakat?
ne megint én avgyoka kanizsai ésn irtam az elöbb is ird be google-ba hoyg vics sexshop nagykanizsa.
indneféle elérhetösége van az Évinek,söt képek is. centrum udvarban van. sok sikert.26/L
nagykanizsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!