Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Lány vagyok 13 éves és 175 centi. Az osztályban mindenki kisebb nálam (legalább 5-7 centivel) és nagyon sokan cikiznek a magasságom miatt.
Figyelt kérdés
Próbálok visszavágni de ez megy legalább 6 éve mert mindig magasabb voltam mindenkinél. Mit tudnék még nekik mondani?2013. jún. 20. 19:44
11/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Biztos vagyok benne, hogy ha ezek az idióták nem cikiznének, eszedbe sem jutna, hogy ez "gáz".
12/16 anonim válasza:
Kedves Eszter, ha karcsú vagy, akkor Te is igen szemet gyönyörködtető lehetsz. ;)
13/16 anonim válasza:
175 cm mióta számít magasnak? Lemaradtam valamiről?:D
Amúgy szerintem nem baj ha egy lány kicsit magasabb az átlagnál, legalább nem kell érte nagyon lehajolnom.:D
16/f/193cm
14/16 anonim válasza:
#12 2 lábon járó csontváz vagyok :D (52kg) de a lényeg, hogy húzd ki magad, soha ne szégyelld, mert az még rosszabb ha magas vagy+görbe is! :)
15/16 anonim válasza:
én 173 cm vagyok 14 éves. Engem is folyton csesztetnek hogy "hány cm vagy " "de magas vagy " ...rohadtul idegesit, de az emberek mindenkit cukkolnak aki egy kicsit is más mint a tömeg....engem ez még nem is zavarna ha az a fiú aki tetszik nem lenne alacsonyabb nálam fél fejjel. de ő is biztos megnő mert a bátyja is 16 évesen 187 cm :) szóval csak várj egy helyes magas fiút már nem fog zavarni a csesztetés, mert ő úgy fog szeretni ahogy vagy :)
16/16 anonim válasza:
Én 14 éves korom óta nem nagyon nőttem.
A 175 cm pedig nem olyan magas, modelleknél szinte minimum követelmény.
Semmit ne mondj, 1-2 év, és irigyek lesznek rád :Én is szívesebben lennék 175 a 167 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!