Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon léteznek olyan nők akik smink nélkül is szépek? Nem provokálok, barátnőm nem volt még ezért nem tudhatom.19F
Figyelt kérdés
Ha vannak linkelnétek nekem képeket smink nélkül is szép nőkről?Valahogy derítsetek már jókedvre...2013. jún. 20. 00:43
21/23 anonim válasza:
én sötétbarna hajú vagyok, barna szemmel, de én sok szép lányt látok, nap mint nap(minden típusból). szerintem te rossz helyen laksz. Palvin Barbi szerintem is szép, vagy max átlagos, de csúnyának nem nevezném attól függetlenül, hogy a sötétebb hajú, szemű lányokat én is szebbnek találom.
23/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!