Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon léteznek olyan nők akik smink nélkül is szépek? Nem provokálok, barátnőm nem volt még ezért nem tudhatom.19F
lehetnek szépek a lányok smink nélkül is, de először is gyárilag mit kap az ember, éjszakázás, pia, cigi, alvás, kaja, napozás, ez mind közre játszik ebben
a szex is tud szépíteni, hiszen fiatalít N
"minél inkább sötétebb színkomplexiójú egy lány annál kevésbé van sminkre szüksége"
Hát, nem nagyon értesz a témához...:'D
Nem ettől függ.
Egy szép lány smink nélkül is szép, ehhez nem kell képet mutatnom, ezt neked kell megértened, elfogadnod!
20/f
"Kiírtam hogy europid rassz idióta..."
A rassz hivatalos neve kaukázusi, és a cigány is beletartozik.
Aki Palvin Barbira azt írja, hogy csúnya, annak linkeljen az fotót, akinek 3 anyja van!
De, csak hogy örüljél, én 30 vagyok, és 2 alkalmon kívül sohasem sminkelek, kifogástalan bőröm van és nagyon szép arcom. Valószínűleg épp azért van szép arcbőröm, mert nem csesztem el tiniként alapozóval. Láttam sok olyan lány arcbőrét, aki rendszeresen sminkel, olyan a bőrük, mint a keltészta, tág pórusok, színtelen, tónustalan. Szóval én minden tinilányt is arra buzdítok, hogy ne sminkeljen, legalábbis alapozóval ne tegye tönkre a bőrét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!